NETWORKING

VEILIG TOEGANG TOT JE NETWERK

CUSTOMER CHALLENGES

CONTINUÏTEIT ONDER DRUK

Met meer vestigingen, meer mobiele werkers, apparaten en verbindingen is het steeds lastiger om een snel werkend, storingsvrij netwerk te garanderen.

MEER ZICHTBAARHEID VERHOOGT HET VEILIGHEIDSNIVEAU

Als de complexiteit van IT toeneemt, is het lastiger om goed in het oog te houden wat er allemaal op het netwerk gebeurt. Meer zicht op datastromen is nodig om te voorkomen dat hackers onder de radar blijven.

SNELLER TOEGANG VERLENEN

Alles en iedereen veilig en snel toegang te verlenen tot het netwerk vraagt om identificatie, authenticatie en autorisatie. Daar zijn veel handelingen voor nodig. Deze taken op basis van beleids-regels automatiseren scheelt tijd, kosten en ergernis.

KUN JIJ GEBRUIKERS, APPS EN APPARATEN ALTIJD EN OVERAL VEILIG TOEGANG GEVEN TOT JE NETWERK?

De complexiteit van IT-infrastructuur neemt momenteel sterk toe. Organisaties hebben vaak te maken met netwerken op diverse locaties, SaaS, Cloud, IoT-apparaten in het netwerk en met gebruikers die flexibel vanaf diverse locaties moeten kunnen werken.


Meer complexiteit betekent ook dat je minder inzicht hebt. Dit is een veiligheidsrisico. Het wordt lastiger om te zien wat er allemaal gebeurt en de IT-infrastructuur op een consistente manier te beveiligen met potentiele veiligheidsrisico’s tot gevolg. Met een traditioneel netwerk ben je steeds meer tijd kwijt om ervoor te zorgen dat het netwerksnel, veilig en storingsvrij werkt.

Het beheer is tijdrovend en de inrichting is lastig consistent te houden. De oplossing is een centraal beheerd, software-defined network. Dat vermindert complexiteit, zorgt beter inzicht in de status van de infrastructuur, verhoogde beschikbaarheid en een veel hoger securityniveau.


Je ontdekt dreigingen en storingen pro-actief. Je lost ze ook sneller op doordat acties geautomatiseerd worden doorgevoerd. Dat maakt de organisatie veel wendbaarder. Met een software-defined network ben je klaar voor de toekomst.

TECHNOLOGIEËN

GERELATEERDE CONTENT

News
Networking
Healthcare

28 september 2021

Avit Group neemt volledige netwerkomgeving van Infomedics in beheer

Avit Group neemt de aankomende drie jaar de volledige netwerkomgeving van Infomedics in beheer. 

News
Networking
Healthcare

23 maart 2020

Tergooi ziekenhuis kiest Avit voor vernieuwing netwerkinfrastructuur

Het Tergooi Ziekenhuis is het eerste ziekenhuis in Nederland dat overstapt op Cisco Software Defined Access.

Whitepaper
Networking

14 september 2019

Whitepaper Network Asset Compliance Center

Vrijwel iedere organisatie is afhankelijk van het goed functioneren van het netwerk. Verstoringen of uitval zijn niet acceptabel.