HYBRID WORK

VEILIG SAMENWERKEN OP AFSTAND

CUSTOMER CHALLENGES

PRODUCTIVITEIT

Medewerkers willen graag snel en efficiënt informatie uitwisselen: onderling, maar ook met klanten en andere relaties. Daar zijn veel slimme oplossingen voor, maar om de productiviteit te verhogen, moeten die wel werken als een geheel. 

CONNECTIVITEIT

Mensen werken niet alleen op kantoor maar steeds vaker ook thuis, onderweg of bij een klant. Een vlekkeloze gebruikservaring stelt stevige eisen aan verbindingen.

SECURITY

Hoe hou je het veilig als data het pand verlaat en gevoelige informatie in de cloud staat en op laptops?

DE KRACHT VAN AVIT

Avit helpt je met advies en helpt om de overgang naar hybride werken soepel te laten verlopen. Wij kunnen je voorzien van hardware, applicaties voor je installeren en inregelen wie toegang heeft tot welke data. Dit doen we met XIMEx. Deze door ons ontwikkelde tool maakt toegangsbeheer voor netwerken en cloudapplicaties een stuk eenvoudiger. Dit verlost organisaties van gecompliceerd en tijdrovend werk.


In de praktijk ontstaat vaak een hybride situatie. Bijvoorbeeld met gearchiveerde data in het eigen datacenter of in het Avit-datacenter. Nieuwe door Office gegenereerde data landt in Azure. Wij helpen om alle IT naadloos op elkaar aan te laten sluiten.


Daarnaast beschikken wij over een eigen R&D-team. Dat kan toevoegingen doen aan bestaande applicaties en nieuwe oplossingen bouwen voor jouw specifieke uitdagingen. Deze zijn cloud native doordat Azure veel tools specifiek voor ontwikkelaars biedt. Dat draagt bij aan veiligheid en beschikbaarheid en garandeert een goede werking.


Minstens zo belangrijk: wij helpen je kosten te beheersen. In de cloud betaal je voor gebruik, maar vaak verbruik je meer dan echt nodig is. Wij brengen je complete IT-landschap in beeld en zorgen dat apps bijvoorbeeld in de avonduren uit gaan.


DEMO

Ben je geïnteresseerd in onze oplossingen? Ga dan met ons in gesprek en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Of vraag een gratis demo aan. Dan laten wij je zien hoe producten werken. Ben je daarna nog niet helemaal overtuigd, dan kun je het ook uitproberen. Je krijgt dan een proof of value met je eigen data, waarbij je ervaart wat de meerwaarde is in jouw omgeving.

TECHNOLOGIEËN

GERELATEERDE CONTENT

Whitepaper
Collaboration

16 januari 2022

Whitepaper Managed Workspace

Nu we steeds meer werk op afstand doen, is het belangrijker dan ooit dat mensen beschikken over een digitale werkplek die hun behoeften werkelijk centraal stelt.

Case
Managed Services
Business Services

3 november 2021

Reference Case Fetim

Fetim heeft als doel mensen te laten houden van de plek waar ze wonen, werken en leven. Fetim Group is home improvement specialist gericht op design en ontwikkeling van toegankelijke woningdecoratie, raamdecoratie, sanitair, vloeren en bouwproducten die diverse merken en concepten omvatten. 

News
Collaboration

29 april 2020

Avit en Cisco zetten vol in op collaboration

Volgens Cisco heeft Avit de expertise om klanten te helpen met de transitie van on-premise naar cloud.