SDA

ALTIJD VEILIG TOEGANG VERLENEN TOT JE BEDRIJFSNETWERK

ALTIJD VEILIG TOEGANG VERLENEN

TOT JE BEDRIJFSNETWERK


De tijd dat je kon volstaan met een firewall om je bedrijfsnetwerk en werkplekken te beschermen is al lang voorbij. Je hebt nu te maken met datacenters op afstand, draadloze netwerken, thuiswerkers, IoT-apparatuur, cloudservices en noem maar op. Hoe houd je dat allemaal veilig en beheersbaar?


Het is niet te doen om handmatig elk onderdeel van je netwerk in te stellen en te bepalen wie bij welke data mag. Maar je wilt ook niet alles afsluiten want dat vinden gebruikers hinderlijk. De oplossing is Software-Defined Access (SDA).


Doordat je netwerk ook software-defined is, beheer je het vanuit één punt. Daardoor kun je makkelijker aanpassingen doen en bijvoorbeeld centraal machtigingen toekennen. Zoekt iets of iemand – waar dan ook – contact met je netwerk, dan wordt direct herkend welke specifieke instellingen hierbij horen. Een drastische vereenvoudiging van het proces om nieuwe apparatuur of applicaties in gebruik te nemen.


Zo verhoog je het securityniveau van je complete infrastructuur. Tegelijkertijd garandeer je dat gebruikers maximaal productief kunnen zijn met de applicaties en data die ze nodig hebben om hun werk goed te doen door goed inzicht in de prestaties van het netwerk.

Het onderwijs legt de lat voor zichzelf steeds hoger. Innovatie, hoogwaardig onderzoek en onderwijs staan hoog in het vaandel en dragen bij aan een optimaal onderwijsklimaat in ons land. We zien nieuwe ontwikkelingen die mede door de gevolgen van COVID-19 snel in de praktijk worden gebracht.


Wil je graag meer weten over onze aanpak?

GERELATEERDE CONTENT

Whitepaper
Collaboration
Education

14 september 2019

Whitepaper Creëer een flexibele campus

Het onderwijs legt de lat voor zichzelf steeds hoger. Innovatie, hoogwaardig onderzoek en onderwijs staan hoog in het vaandel en dragen bij aan een optimaal onderwijsklimaat in ons land.