SD-WAN

BETERE VERBINDINGEN TEGEN LAGERE KOSTEN

BETERE VERBINDINGEN

TEGEN LAGERE KOSTEN


Je wilt doen waar je goed in bent en wat je het liefste doet: focussen op de business, doelen bereiken en groeien. Slimme IT stelt je daartoe in staat. Software defined networking maakt het je makkelijker om de groei aan locaties, thuiswerkers en mobiele apparaten op te vangen, zonder dat kosten uit de hand lopen. Een tijd waarin iedereen overal en altijd toegang wil tot het netwerk, vraagt veel van het netwerk. Tegelijk worden steeds hogere eisen gesteld aan security.


Daar komt bij dat ‘de business’ in steeds hoger tempo nieuwe apps verlangt, om beter aan verwachtingen van klanten te voldoen. Deze applicaties staan niet meer alleen in het bedrijfs datacenter, maar steeds vaker in de Cloud of worden afgenomen als Software-as-a-Service (SaaS). Traditionele netwerken zijn vaak complex en niet in staat om voor de snelheid en wendbaarheid te leveren die hiervoor nodig is. Er gaat ook heel wat tijd zitten in het in de lucht houden van systemen. Daardoor komt IT niet meer toe aan het bijhouden van ontwikkelingen en schiet vernieuwing erbij in.


De oplossing is Software defined Wide Area Networks (SD-WAN). Gartner voorspelt een enorme groei in gebruik van deze oplossing voor de komende jaren. SD-WAN afnemen als managed dienst maakt IT eenvoudig en biedt veel gemak en flexibiliteit. Geen grote investering vooraf en toch zorgeloos opschalen. Zonder gedoe locaties, gebruikers en apparaten toevoegen. Een ander groot voordeel is dat je geen omkijken meer hebt naar beheer en onderhoud.


MANAGED SD-WAN: AVIT HELPT JE OM VERWACHTINGEN TE OVERTREFFEN

Avit beschikt over veel ervaring en actuele kennis om uw IT naar een hoger niveau te brengen. Wij luisteren goed naar wat je nodig hebt om jouw specifieke uitdagingen het hoofd te bieden. We passen daar onze dienstverlening op aan, ook die rond SD-WAN.


Samen met jou zoeken we naar een unieke oplossing waar mee je klanten nog beter van dienst kunt zijn. Wij helpen je om sneller en efficiënter te gaan werken, kosten te beheersen en te groeien. Managed SD-WAN van Avit geeft jouw organisatie alle connectiviteit die je nodig hebt om innovatief te zijn en klanten steeds weer te verbluffen.


Avit biedt 24/7 support en kan het beheer en onderhoud volledig overnemen, indien gewenst. Door proactief beheer voorkomen we storingen. We maken duidelijke afspraken over beschikbaarheid. Kenmerkend voor ons is dat we graag een stap extra zetten zodat jij optimaal profiteert van de voordelen van SD-WAN, zonder dat je het hoeft aan te schaffen.

MANAGED SD-WAN: ONTDEK ALLE VOORDELEN

  • SD-WAN is een uitstekend alternatief voor dure en inflexibele MPLS lijnen dat veel meer flexibiliteit en bandbreedte biedt.
  • Je krijgt betrouwbaardere en snellere verbindingen: internet, glasvezel, ADSL, 4G en 5G. Als de ene lijn uitvalt, schakel je automatisch over naar de andere, zonder haperen.
  • Door lijnen toe te voegen krijg je meer bandbreedte, meer snelheid en hogere betrouwbaarheid. Je geeft bedrijfskritische applicaties voorrang boven andere en voorziet ze van de best beschikbare verbinding. Downtime gaat terug naar het minimum, applicaties presteren optimaal.
  • Het is eenvoudiger om het netwerk te beheren omdat je dit vanuit een centraal punt doet.
  • Je maakt optimaal gebruik van de voordelen van verschillende Clouds. Het integreren verschillende publieke Clouds is eenvoudig en snel te realiseren.
  • Je beschermt gevoelige data optimaal. De oplossing is ‘security by design’.
  • Onboarding van nieuwe gebruikers en apparaten en applicaties gaat snel, efficiënt én consistent door automatisering. Daarbij hanteer je je eigen beleidslijnen. 

GERELATEERDE CONTENT

Blog
Networking

25 oktober 2021

Het ideale bedrijfsprofiel voor sd-wan

Wanneer is het interessant voor een bedrijf om de overstap naar sd-wan te maken? Als het aan de volgende vijf punten voldoet.

Whitepaper
Networking

21 april 2021

Whitepaper Software defined network

Bedrijfsnetwerken worden tegenwoordig geconfronteerd met een niet-aflatende stroom uitdagingen die de capaciteit, efficiëntie, beveiliging en gebruikerservaring onder druk zetten.

Case
Managed Services
Retail

12 november 2020

Reference Case Asics

ASICS verbindt mensen, apparaten en locaties met elkaar door gebruik te maken van de managed SD-WAN oplossing van Managed Service Provider Avit.