OFFICE 365

OVERAL EN ALTIJD OPTIMAAL SAMENWERKEN

OVERAL EN ALTIJD SAMENWERKEN MET OFFICE 365


Hybride werken is de nieuwe norm. Met Microsoft Office 365 voorzie je jouw mensen van de modernste tools, zodat ze altijd en overal eenvoudig kunnen samenwerken. Deze nieuwe manier van werken betekent ook dat data niet meer alleen opgeslagen ligt binnen je bedrijf, maar bijvoorbeeld ook in de cloud en op laptops. Hoe houd je complexe IT overzichtelijk en veilig, zonder kosten op te laten lopen?


Niet iedereen heeft de mensen en de kennis in huis om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Managed Workspace van Avit is dan de oplossing. 


DE VOORDELEN VAN MICROSOFT OFFICE 365

Mensen willen niet meer alleen op kantoor werken maar ook thuis, onderweg of in een koffiehuis. De grote kracht van Microsoft Office 365 is dat iedereen tegelijkertijd met het apparaat van zijn keuze aan hetzelfde document kan werken.


Daarnaast staat Office voor gebruiksgemak. De oplossing is schaalbaar en biedt hoge beschikbaarheid. Veel mensen zijn al gewend aan apps als PowerPoint, Excel, Word, Outlook of SharePoint. Producten zijn goed op elkaar afgestemd, uitwisselen van data is eenvoudig.


Beveiliging van data is optimaal. Microsoft investeert enorme bedragen in security en voert voortdurend updates door. Je bent altijd beschermd tegen elke dreiging. Microsoft beschikt bovendien over een uitgebreid portfolio om het securityniveau van moderne werkplekken te verhogen. Denk aan Defender om dreigingen buiten de deur te houden, of aan Hello for Business. Dat is extra beveiliging met gezichtsherkenning, irisscan of vingerafdruk.

Met Microsoft Workspace zorg je voor overzicht. Alles wat mensen nodig hebben om hun werk te doen, komt samen op één scherm. Wil je graag meer weten over Managed Workspace?

GERELATEERDE CONTENT

Whitepaper
Collaboration

16 januari 2022

Whitepaper Managed Workspace

Nu we steeds meer werk op afstand doen, is het belangrijker dan ooit dat mensen beschikken over een digitale werkplek die hun behoeften werkelijk centraal stelt.

Case
Collaboration
Education

17 juni 2020

Digitaal samenwerken in het onderwijs: waar liggen de kansen?

TU Delft onderzoekt samen met Avit de mogelijkheden die een virtuele samenwerking biedt.

News
Collaboration
Education

9 mei 2019

TU Delft ontdekt met Avit mogelijkheden voor digitaal samenwerken in het onderwijs

TU Delft werkt samen met Avit aan de implementatie van Cisco WebEx Teams in het Teaching Lab van de universiteit.