MANAGED SERVICE PROVIDER

Als netwerkintegrator en managed service provider is Avit bij uitstek gekwalificeerd om beveiliging, productiviteit, connectiviteit en gebruiksgemak hand in hand te laten gaan. Door ervoor te zorgen dat alle hard- en software als één geheel werkt, wordt de IT-infrastructuur weer overzichtelijk, eenvoudig en veilig. Wij helpen u met advies en implementeren oplossingen op een manier die onze klant helpt zijn bedrijfsdoelstellingen te bereiken en voorop te blijven lopen. Bij ons kent de ondersteuning drie niveaus:


  • Helpdesk support: u kunt bij onze experts terecht met vragen of foutmeldingen. Als u dat wenst, kunnen we dit dag en nacht doen. 
  • Co-managed services: wij springen bij met praktische ondersteuning, bijvoorbeeld als uw eigen IT-medewerkers hun handen al vol hebben. Samen komen we er wel uit.
  • Volledig beheerde diensten: laat het beheer en onderhoud van uw IT-omgeving aan ons over. U kunt dan best practices uit de markt toepassen en u op andere zaken richten. U kunt zelfs uw volledige infrastructuur bij ons afnemen. Voor een vast bedrag per maand heeft u nergens omkijken naar. Niet de nadelen van het bezitten van hardware en software, maar de voordelen van het gebruik ervan. 


Als netwerkintegrator met bewezen kennis van Cisco- en Microsoft-oplossingen zorgen wij ervoor dat uw netwerk uw verwachtingen overtreft

DEEL CONTENT

WILT U MEER WETEN OVER ONZE MANAGED SERVICES?

GERELATEERDE CONTENT