CITO KIEST AVIT VOOR INNOVATIEVE

CISCO DNA-NETWERKOMGEVING

Avit, specialist in het integreren van IT diensten, heeft de definitieve gunning gekregen van Stichting Cito. Hiermee geeft Cito Avit het vertrouwen en de verantwoordelijkheid over de implementatie van een nieuwe Cisco DNA infrastructuur.


Met DNA biedt Cisco het netwerk van de toekomst. Een open, uitbreidbare en intent-based netwerkarchitectuur. Een die organisaties de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en intelligente manier informatie uit te wisselen met andere applicaties en systemen, en daarmee de digitalisering van processen mogelijk maakt.


Naast de implementatie en configuratie van hard- en software verzorgt Avit ook het advies en ontwerp van de netwerkarchitectuur, de levering van de netwerkapparatuur en de bijbehorende dienstverlening.


Marcel Martens, sectormanager onderwijs bij Avit: “Wij zijn specialisten op dit vlak en zijn er trots op dat Cito ons het vertrouwen geeft om een toekomstbestendig netwerk te implementeren en onderhouden. De Cisco DNA-netwerkomgeving biedt Cito vereenvoudigd beheer en de mogelijkheid om wijzigingen in het netwerk centraal uit te voeren. Daarnaast levert het meer inzicht in de verbonden apparatuur en de gebruikers. We rollen het netwerk gefaseerd uit, zodat de migratie behapbaar is en de organisatie in staat is iedereen mee te krijgen.”


GROTE STAP RICHTING DE TOEKOMST

Cito wordt nationaal en internationaal erkend als expert op het gebied van toetsen, meten en volgen. De organisatie heeft de ambitie om de vanzelfsprekende partner te zijn om de toekomst van het onderwijs mee vorm te geven. Een toekomstbestendig netwerk dat kan meebewegen met de ontwikkelingen en tegelijkertijd veiligheid en stabiliteit verzekert is hierbij belangrijk.

De samenwerking tussen Cito en Avit start met een contract voor vijf jaar met de mogelijkheid om deze te verlengen.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.