CISCO BENOEMT AVIT PARTNER OF THE YEAR

NOORD EUROPA 2020

Amersfoort – System integrator en managed service provider Avit Group is door Cisco benoemd tot Partner of the Year 2020 in Noord-Europa. Eerder deze week is de organisatie ook uitgeroepen tot Partner of the Year en Customer Experience Partner of the Year 2020 door Cisco Nederland. De awards zijn de erkenning voor de meest strategische en succesvolle Cisco partners in Nederland en Noord-Europa. Avit heeft zich het afgelopen jaar onder andere weten te onderscheiden van de andere Cisco-partners met een wijziging in de strategie en een groei van 70 procent.


Partner of the Year Noord-Europa

Alle landen dragen hun Partner of the Year voor aan hun regio, in het geval van Cisco Nederland is dat Noord-Europa. Van alle 2.200 partners in de regio, is Avit dit jaar de meest opvallende partner, mede dankzij een wijziging in de strategie. De afgelopen jaren heeft Avit zich getransformeerd tot een Managed Service Provider. Hiermee heeft de organisatie een antwoord op de toegenomen vraag naar managed-dienstverlening. Daarnaast zijn Networking, Security en Collaboration op dit moment de belangrijkste technologische drijvers om succesvol te zijn als organisatie. Tot slot hebben de huidige marktomstandigheden voor een extra versnelling gezorgd. Het resultaat is een ongekende omzetgroei voor Avit en erkenning van Cisco Nederland en van Cisco regio Noord-Europa.


Focus op managed services in Enterprise Networking

De afgelopen jaren heeft Avit zich sterk ontwikkeld als een Managed Service Provider op het gebied van Enterprise Networking. Deze strategie met nog meer focus op Customer Experience draagt bij aan langdurige klantrelaties. Eind 2019 ontving Avit de Cisco Master Enterprise Networking specialisatie, waarmee de organisatie ook toetrad tot een selecte groep van internationale Cisco partners. Er is dit jaar met name geïnvesteerd in Intent-based Networking, SD-WAN, Cybersecurity, Collaboration en Software Integration. De mix van deze technologieën in combinatie met de focus op adoptie en samenwerking was afgelopen periode cruciaal om thuiswerken veilig en snel op schaal te faciliteren, zowel nationaal als internationaal.


Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland: “Dat transformeren en presteren hand in hand kan gaan, heeft Avit het afgelopen jaar bewezen. De groei die zij wederom hebben laten zien, ging gepaard met innovatie in de juist voor Cisco strategische gebieden: software development, integratie, het ontwikkelen van services en het certificeren op het gebied van Customer Experience. Met een enorm sterke groei op zowel producten als software steekt deze partner er met kop en schouders bovenuit. Wij zijn ervan overtuigd dat Avit ook de komende jaren nog veel waarde gaat toevoegen aan onze gezamenlijk klanten.”


Ronald Kraanen, CEO bij Avit Group: “Wij zijn enorm trots op deze Partner of the Year award van Cisco Nederland en Cisco regio Noord-Europa. Temeer omdat de tweede helft van dit fiscale jaar van Cisco gelijk viel met de meest uitdagende globale marktomstandigheden (COVID-19) van in ieder geval het afgelopen decennium. Avit heeft als Cisco Gold en Master partner een groei van meer dan 70 procent omzet uit Cisco-oplossingen gerealiseerd. De erkenning als dé meest succesvolle Cisco Gold en Master partner van Cisco in Nederland en Noord-Europa, is dan ook voor het gehele bedrijf een zeer belangrijke en eervolle erkenning. De award laat zien dat wij als team investeren in de juiste technologieën en markten. Dit is een sterk signaal naar de markt en laat zien dat wij klanten waarde leveren door hun uitdagingen op het gebied van IT op te lossen.”


Over de awards

Cisco maakt ieder jaar bekend welke Nederlandse partners de awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland. Door een sterke groei te realiseren of zich op een andere manier te onderscheiden maken partners kans op de awards. Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend.


De Partners of the Year van de Cisco-landen worden genomineerd voor Partner of the Year van de regio. Cisco Nederland valt onder de regio Noord-Europa. Deze regio kent ongeveer 2.200 partners en is voor Cisco belangrijk vanwege de economische impact en de mate van innovatie.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.