CISCO BENOEMT AVIT

TOT PARTNER OF THE YEAR EN ENTERPRISE NETWORKING & MERAKI PARTNER OF THE YEAR 2022 

CISCO BENOEMT AVIT

TOT PARTNER OF THE YEAR EN ENTERPRISE NETWORKING & MERAKI PARTNER OF THE YEAR 2022


Vianen 27 oktober 2022 – Secure managed service provider Avit is door Cisco Nederland benoemd tot Partner of the Year en Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2022. Deze awards zijn een erkenning voor de meest strategische en succesvolle Cisco partner van Nederland in de markt en binnen deze architectuur. De awards bekrachtigen de status en ambitie van Avit als dé Cisco-specialist. 


Avit heeft de afgelopen jaren zijn positie als secure managed service provider verder versterkt. Avit is getransformeerd richting nieuwe markten, businessmodellen en oplossingen, het durven blijven innoveren en waarde toevoegen staan voorop. 

 

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben onderscheiden in de markt. Avit hoorde dit jaar opnieuw tot dit selecte gezelschap Cisco-partners.  

 

“Focus brengt Avit waar ze nu zijn. De relatie met hun klanten is optimaal en dat is terug te zien in het probleemoplossend vermogen en de toekomstvisie. De nationale- en internationale ambities maken waar deze partner voor staat. Ze mogen daarom met recht de titel Partner of the Year dragen.”  

 

“Door de focus op de juiste strategische punten laat Avit zien dat ze van goede huizen komen. Keer op keer zijn we verbijsterd over hoe snel zij doelen behalen. We zijn trots op deze samenwerking en hopen nog vele jaren samen te mogen werken, ” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands. 

 

Ronald Kraanen, CEO van Avit: “Ik ben ontzettend blij met deze twee awards. Dit zie ik niet alleen als een blijk van waardering vanuit Cisco, maar bevestigd dat wij binnen dit ecosysteem een bijdrage leveren aan de veranderende eisen van bedrijven rondom veilige digitalisering. Als echte specialisten streven we naar het allerbeste voor onze klanten en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om klanten van veilige innovatieve oplossingen te voorzien. Zo verrijken we het toch al sterke Cisco-portfolio met op maat gemaakte software integraties die naadloos aansluiten op de wensen van de klant. Wij doen dit met en fantastisch team, waar ik enorm trots op ben".  NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.