CISCO BENOEMT AVIT

TOT NORTH PARTNER OF THE YEAR 2022 

CISCO BENOEMT AVIT

TOT NORTH PARTNER OF THE YEAR 2022


Vianen - Secure managed service provider Avit is door Cisco uitgeroepen tot North Partner of the Year 2022. Deze award is tijdens de Cisco Partner Summit 2022 uitgereikt aan partners uit de EMEA North-regio die in bepaalde marktsegmenten en/of technologiegebieden een aanzienlijke groei hebben gerealiseerd of zich hebben onderscheiden. Afgelopen week is Avit ook benoemd tot Cisco Nederland Partner of the Year 2022.


Avit heeft zijn positie als secure managed service provider versterkt door een enorme groei te laten zien het afgelopen jaar. Avit gelooft in Cisco's software defined networking propositie met de Meraki en DNA platformen. Managed security op basis van een volledige Cisco-stack en aangedreven door hun SOC-services, zorgen ervoor dat Avit een stabiel netwerk van de cloud naar de gebruiker kan ontwerpen, implementeren, beheren, beveiligen en automatiseren. Door de ontwikkeling van eigen software bovenop de Cisco-oplossingen, zorgt Avit voor volledige integratie met de omgeving van de klant. Hierdoor ontstaat een unieke klantervaring.

 

"Avit is een zeer belangrijke strategische partner voor Cisco en is de eerste sustainability partner in de EMEA-regio. Daarnaast heeft Avit een propositie ontwikkeld rondom AppD en Thousand-eyes om hun AIOps NOC-diensten te versterken. En nog belangrijker, als Cisco Gold Partner zal Avit de komende jaren een "focus vendor strategie" blijven hanteren. Avit is de terechte EMEA North Partner of the Year 2022, aldus Kim Sonn, Channel Director Cisco EMEA North".