BEN JIJ AL BEKEND

MET DE AVIT TENDERDESK?

BEN JIJ AL BEKEND

MET DE AVIT TENDERDESK?


Avit heeft een aanzienlijke footprint binnen de publieke sector. Met een toenemend aantal gemeenten, ziekenhuizen en scholen binnen het klantenbestand is deelname aan aanbestedingen onvermijdelijk. Om wegwijs te worden binnen de openbare- en niet-openbare procedures, de meervoudig onderhandse trajecten en RFP’s is in 2017 de Avit Tenderdesk in het leven geroepen. Onze Tenderdesk is gespecialiseerd in het van begin tot eind doorlopen van het aanbestedingsproces.


AVIT BIEDT ADVIES

In het voortraject bieden wij advies bij het opstellen van passende uitsluitingsgronden en gunningscriteria. Dit met als doel om partijen te helpen om op basis van de juiste criteria een leverancier te selecteren. Uniek aan ons advies is dat wij technische kennis combineren met kennis van de aanbestedingswet.


Hiernaast verzorgt onze Tenderdesk onze inschrijvingen op aanbestedingstrajecten. De Tenderdesk borgt dat de kennis en expertise waarover Avit beschikt optimaal naar voren komt in onze inschrijvingen. Het resultaat hiervan is dat inmiddels tientallen partijen binnen de publieke sector voor Avit hebben gekozen.


Ben jij ook op zoek naar advies omtrent uw IT-aanbestedingen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.