AVIT WINT CISCO AWARDS VOOR

'TRANSFORMATION & INNOVATION PARTNER OF THE YEAR'

&

'COLLABORATION PARTNER OF THE YEAR'

Nieuwegein, 15 oktober 2019 – Avit, specialist in netwerkinfrastructuren, heeft twee Nederlandse Cisco Partner Awards gewonnen. Cisco overhandigde Avit de awards voor ‘Transformation & Innovation Partner of the Year’ en ‘Collaboration Partner of the Year’. Cisco prijst het vermogen van Avit om klanten te voorzien van innovatieve Cisco-oplossingen en onderschrijft de prestaties van Avit op het vermarkten van Cisco Collaboration-oplossingen, gecombineerd met eigen software. De awards bekrachtigen de status en ambitie van Avit als dé Cisco-specialist.


INNOVEREN EN UNIEKE WAARDE TOEVOEGEN

De award ceremonie stond volledig in het teken van ‘Perform and Transform’, waarbij Cisco het belang benadrukte van partners die transformeren richting nieuwe markten, businessmodellen en oplossingen. Zo moet het ecosysteem tegemoet komen aan de veranderende eisen van bedrijven rondom digitalisering.


Ronald Kraanen, CEO van Avit: “Ik ben ontzettend blij met deze twee awards. Dit zie ik niet alleen als een blijk van waardering vanuit Cisco, maar ook als bevestiging dat we met Avit op de goede weg zijn. Als echte specialisten streven we naar het allerbeste voor onze klanten en zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om klanten van innovatieve oplossingen te voorzien. Zo verrijken we het toch al sterke Cisco-portfolio met op maat gemaakte software die naadloos aansluit op de wensen van de klant. Van een volledig gedigitaliseerde ervaring in hotelkamers en kantoorgebouwen tot aan in-house ontwikkelde assetmanagement-tools voor complexe infrastructuren.”


Harald de Wilde, Country Lead Enterprise Networking bij Cisco: “Avit heeft het afgelopen jaar sterke groei laten zien en aangetoond als geen ander in de gaten te hebben dat innovatie gepaard gaat met transformatie. Avit is zeer vaardig in het vertalen van Cisco’s propositie naar concrete bedrijfswaarden voor hun klanten en ze verrijken ons productportfolio met unieke software-oplossingen. Een echte Cisco-specialist met unieke toegevoegde waarde.”

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.