AVIT ONTVANGT ISO 27001-CERTIFICAAT

VOOR INFORMATIEBEVEILIGING

AVIT ONTVANGT ISO 27001-CERTIFICAAT

VOOR INFORMATIEBEVEILIGING


Avit Systems B.V. heeft het ISO 27001-certificaat voor informatiebeveiliging behaald. Bij het samenvoegen van Avit en Xantes (in 2015) is ervoor gekozen om zowel de focus als de processen van de organisatie onder de loep te nemen. Op basis daarvan werd besloten om de bestaande ISO 9001-certificering voor de nieuwe organisatie opnieuw uit te voeren.


Gezien de nieuwe diensten, focus en processen van het bedrijf werd tevens gekozen om tegelijk het certificeringsproces voor de ISO 27001-norm te doorlopen. Beide certificeringen zijn per 1 september 2017 toegekend voor een periode van drie jaar.


Ronald Kraanen, algemeen directeur Avit: “Voor onze klanten is het van groot belang dat hun data te allen tijde goed beveiligd is en dat er binnen Avit continu wordt gewerkt aan het verder verbeteren van technologie en processen rondom de organisatie en informatieveiligheid. De ISO 9001- en 27001-certificeringen bevestigen dat de kwaliteit van de organisatie en de beveiliging van informatie op een hoog professioneel niveau gewaarborgd zijn.”


Avit heeft in het kader van de ISO 9001- en 27001-certificeringen een geïntegreerd managementsysteem geïmplementeerd waarin alle certificeringen van het bedrijf (inclusief de Cisco Gold-certificering) zijn opgenomen. Deze aanvulling op de bestaande certificeringen biedt de klanten van Avit extra zekerheid dat alle activiteiten en processen op een hoogwaardig niveau worden uitgevoerd.


ISO 9001

Met ISO 9001 wordt een kwaliteitsmanagementsysteem geïntroduceerd die bijdraagt aan het verbeteren van de algehele prestaties van de organisatie en een goede basis biedt voor duurzame ontwikkelinitiatieven.


ISO 27001

Met ISO 27001 wordt een standaard die gaat over informatiebeveiliging geïntroduceerd. In deze standaard staat hoe de organisatie procesmatig met het beveiligen van informatie omgaat, met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.