AVIT GROUP ONBOARD MEER DAN 120.000

NIEUWE WEBEX GEBRUIKERS

AVIT GROUP ONBOARD MEER DAN 120.000

NIEUWE WEBEX GEBRUIKERS


De Nederlandse Rijksoverheid laat circa honderdduizend ambtenaren werken met Cisco Webex video conference en spraak toepassingen. Dit melden goed ingevoerde bronnen aan Dutch IT-channel en dit wordt bevestigd door Cisco.


Witold Kepinski, hoofdredacteur en Director Content Dutch IT-channel: "Veel medewerkers van overheidsinstellingen zoals de Belastingdienst werken thuis vanwege het coronavirus gevaar. Ik hoor bij mijn bronnen in de markt dat niet alle ambtenaren goed online kunnen samenwerken doordat bestaande software toepassingen geen soelaas bieden. Zo hoorden we van een goed geïnformeerde bron dat de Belastingdienst zijn medewerkers de keuze geeft om met Cisco Webex samen te werken. We hebben daarna Cisco benadert of dit klopt. Naderhand blijkt dat er meer overheidsorganisaties kiezen voor Cisco Webex, waarbij het gaat om zo'n 100.000 werkplekken."


Virtueel

Cisco bevestigd in een e-mail aan Dutch IT Channel: "Nu het door de huidige COVID-19 maatregelen noodzakelijk is om thuis te kunnen werken, is Cisco toegewijd om haar partners, klanten, gemeenschappen en overheden te helpen in deze ongekende tijden. Cisco biedt haar samenwerkingsvoorzieningen om werknemers van organisaties te laten samenwerken zonder kosten gedurende de COVID-19 maatregelen. Ook bij de Rijksoverheid is de noodzaak ontstaan om haar ambtenaren hier zo goed mogelijk in te faciliteren. Om op zeer korte termijn een grote groep rijksambtenaren (circa 100.000) te kunnen faciliteren in het thuiswerken maakt de Rijksoverheid gebruik van de wereldwijde Cisco Webex infrastructuur. Deze omgeving voorziet de gehele overheid in het virtueel samenwerken waarbij geluid, beeld en schermdelen wordt ondersteund.”


Jean-Pierre Overbeek, CEO van BIS|Econocom & Co-CEO bij Econocom Nederland, bevestigt ook de samenwerking met de Rijksoverheid. "Het is correct. We faciliteren dit samen met Cisco en Avit Group."


Bronvermelding: Dutch IT Channel

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.