AVIT GROUP ONDERSTEUNT ASN AUTOSCHADE

MET OVERSTAP NAAR MICROSOFT CLOUDPLATFORM AZURE

Avit Group heeft PortoMotive ondersteund bij haar overstap naar het Microsoft cloudplatform Azure. PortoMotive faciliteert autoschadespecialist ASN Autoschade met eigen ontwikkelde software bij het realiseren van haar ambities voor kwalitatief hoogstaand en veilig herstel van autoschade. De nieuwe cloudoplossing draagt bij aan het behalen van de gestelde ambities en faciliteert de volledige business. Daarnaast zorgt de migratie voor meer flexibiliteit, schaalbaarheid, kostenbesparingen en is het niveau van de databeveiliging naar het gewenste niveau gebracht.


SOEPELE OVERGANG NAAR DE CLOUD

Het realiseren van de ambitie van ASN vraagt om meer flexibiliteit en schaalbaarheid. Er is gekeken naar on-premise en cloudoplossingen. De keuze voor de overstap naar de cloud is gemaakt op basis van een Proof-of-Concept, uitgevoerd door Avit. Doordat het project van tevoren volledig is uitgedacht is de transitieperiode vloeiend verlopen en hebben gebruikers geen hinder ondervonden. In slechts 60 minuten zijn alle systemen gemigreerd naar de cloud. De medewerkers van ASN profiteren nu van een snellere en veiligere omgeving. Avit verzorgt ook het beheer van de omgeving en werkt mee aan een verdere optimalisering van de IT-omgeving van ASN.


Mark Dijkstra, Financieel Directeur bij ASN Autoschade: “Avit Group is al vele jaren onze partner bij de ontwikkeling en optimalisatie van onze schademanagement software. De afgelopen jaren hebben wij vol ingezet op onze software om zowel voor gebruikers als opdrachtgevers het verschil te maken. En omdat onze software onze ambities voor kwalitatief hoogwaardig autoschadeherstel moet ondersteunen, was een cloudoplossing nu een logische stap. Avit Group heeft zich wederom een uitstekende partner getoond in de begeleiding van deze overstap .”


Adriaan de Koning, Accountmanager bij Avit Group: “We werken inmiddels al ruim dertien jaar samen met ASN. Ik ben trots op het wederom gestelde vertrouwen in ons als IT- en ontwikkelpartner. Door samen te werken aan de business case hebben we de beste oplossing gerealiseerd en waren we in staat de migratie vloeiend en snel uit te voeren. Ik kijk er naar uit om samen met ons team in de toekomst PortoMotive te blijven adviseren en de IT-omgeving van ASN verder te optimaliseren om toegevoegde waarde te blijven leveren.”

DEEL CONTENT

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE SAMENWERKING MET ASN? DOWNLOAD DE CASE.