AVIT GROUP NEEMT VOLLEDIGE NETWERKOMGEVING

VAN INFOMEDICS IN BEHEER

Avit Group, netwerk integrator en managed service provider, neemt de aankomende drie jaar de volledige netwerkomgeving van Infomedics in beheer. Infomedics is marktleider in facturering- en debiteurenbeheer voor de zorgsector. Avit Group neemt een breed scala aan activiteiten binnen de managed support dienstverlening op zich: van ontwerp, implementatie, proactief beheer tot continue verbetering van het IT-landschap. Door het partnership is Infomedics in staat zich volledig te richten op de core business van de onderneming en kan het bedrijf 24/7 terugvallen op de gespecialiseerde kennis van de gecertificeerde engineers van Avit Group.


Wanneer een organisatie groeit, neemt daarmee ook de complexiteit van het IT-landschap toe. Voor Infomedics was het om deze reden noodzakelijk om het managen van de IT-infrastructuur uit te besteden aan een professionele Cisco-partner. Avit Group neemt met haar dienstverlening alle support- en beheertaken over met betrekking tot de IT-componenten. Denk aan de service desk faciliteiten, inclusief tweede en derde lijn support, proactief monitoring en eventmanagement, patchmanagement en service deliverymanagement.


Rob, Denekamp, ICT Operations Manager bij Infomedics:

Infomedics is een innovatief bedrijf dat bezig is met een flinke groeispurt. Om deze groei aan te kunnen en security op een hoog niveau te houden, is het van belang om alles wat met connectiviteit te maken heeft te standaardiseren en te vernieuwen. In Avit hebben we de perfecte partner gevonden om ons hierbij te helpen. Als Cisco gold partner hebben zij dé kennis in huis om ons als Cisco-minded bedrijf klaar te stomen voor de toekomst.


Matthew Boekhout, accountmanager Avit Group:

Meer dan 7500 klanten en medewerkers van Infomedics moeten kunnen vertrouwen op 24/7 beschikbaarheid en optimale prestaties van ons Network Operations Center in Emmeloord. Dat doen we door het netwerkbeheer en - onderhoud volledig uit handen te nemen. Onze netwerk engineers werken proactief om storingen te voorkomen. We ontzorgen Infomedics niet alleen, maar we versterken onze samenwerking en fungeren als strategisch partner bij alles wat te maken heeft met innovatie.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.