AVIT IS CISCO PARTNER

OF THE YEAR 2020

Avit is door Cisco Nederland uitgeroepen tot Partner of the Year en Customer Experience Partner of the Year 2020. Cisco heeft het fiscale jaar 2020 eind juli j.l. afgesloten. Op dinsdag 27 oktober heeft Cisco Nederland in een virtuele huldigingsceremonie de awards uitgereikt.


PARTNER OF THE YEAR 2020

De belangrijkste erkenning en award vanuit Cisco is ‘Partner of the Year’. Deze is onder andere gebasseerd op de transformatie van Avit naar MSP voor Enterprise Networking, Security, Collaboration &Workspace, Integratie en Software Development. Avit neemt op het gebied van transformatie naar MSP en Innovatie (software ontwikkeling) een voorsprong in de markt.


CUSTOMER EXPERIENCE PARTNER OF THE YEAR 2020

De award voor beste 'Customer Experience Partner of the Year' is de erkenning voor ‘Beste services partner 2020’. Avit heeft op het gebied van services een enorme groei gerealiseerd. De belangrijkste transformatie voor Cisco is CX (Customer Experience) op basis van ontwikkeling naar recurring services en software contracten met een strategie voor adoptie en renewal.


"Als één van de “jongste” Gold partijen binnen Cisco Nederland laat Avit al jaren zien over meer dan up-to-date kennis te beschikken van Cisco. Dat transformeren en presteren hand in hand kan gaan heeft Avit het afgelopen jaar bewezen, de groei die zij wederom hebben laten zien, ging gepaard met innovatie in de voor Cisco strategische gebieden: Software development, integratie, het ontwikkelen van services en het certificeren op het gebied van Customer Experience, heeft Avit gebracht tot een waar voorbeeld van een Cisco partner die succesvol is met het positioneren van bedrijfsresultaten. Wij zijn ervan overtuigd dat Avit ook de komende jaren nog veel waarde zal gaan toevoegen aan onze gezamenlijk klanten", aldus Cisco Nederland.


Een fantastische mooie prestatie, waar wij als Avit enorm trots op zijn om dit met ons team te hebben bereikt.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.