Avit benoemt Hamid Abedini tot Managing Director Nederland

Avit benoemt Hamid Abedini tot Managing Director Nederland


Vianen, 15 februari 2024 – Avit, netwerkintegrator en managed services provider, benoemt Hamid Abedini tot Managing Director van Avit Nederland. Met deze benoeming wil het bedrijf de focus op groei, efficiëntie en maatschappelijke verantwoordelijkheid versterken. Abedini brengt een ruime ervaring binnen Avit met zich mee, waar hij sinds 2012 diverse rollen vervulde en tot op heden werkzaam was als Chief Commercial Officer.


In de rol van Managing Director zal Abedini zich richten op het realiseren van de groeiambities van Avit Nederland. De organisatie heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt en Abedini streeft ernaar deze positieve trend voort te zetten. Ronald Kraanen blijft betrokken als executive director in de raad van bestuur van Springboard Network BV, de holding waar onder andere Avit deel van uitmaakt. Ronald richt zich met Springboard Network voornamelijk op verdere expansie in Europa.


Groei, efficiëntie en ESG


Naast het stimuleren van groei zal Abedini strategische stappen ondernemen om de efficiëntie te verhogen. Samen met het managementteam (MT) zet hij de komende tijd onder meer in op de doorontwikkeling van Avit als secure managed services provider. Het managementteam bestaat uit Thuur Tonnaer (Sales en Marketing), Robert van Zanten (Operations), Henk Jan Kok (Projects en IT) en Nadeche Goeree (Finance).


Een ander onderwerp dat voor Abedini van strategisch belang is, is duurzaam, sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Avit heeft ESG (Environmental, Social, Governance) geïntegreerd binnen de organisatie. De komende jaren krijgen goed werkgeverschap, een duurzaam portfolio en een positieve maatschappelijke impact een belangrijke plek op de agenda van het MT.


Ronald Kraanen, lid van de raad van bestuur, deelt zijn enthousiasme: “Ik ben verheugd over de benoeming van Hamid tot Managing Director van Nederland. Zijn aanstelling onderstreept onze focus op toekomstbestendige en kwalitatieve groei. Ik kijk uit naar de voortzetting van de samenwerking met Hamid. Hij is al elf jaar mede verantwoordelijk voor onze sterke groei, toont enorme toewijding en beschikt over uitgebreide expertise. Samen zetten we in op een sterke positie in de markt, waardoor we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen als specialistische managed services provider.”


Hamid Abedini voegt toe: “Avit is de afgelopen jaren enorm gegroeid, en er liggen stevige ambities om die groei de komende jaren door te zetten. Ik kijk ernaar uit om deze uitdaging aan te gaan en samen met het managementteam de juiste koers te bepalen, onder het motto ‘overcome limitations’. Avit is een organisatie die zich snel kan ontwikkelen en transformeren en daar voel ik me goed bij. Ronald blijft een cruciale sparringpartner voor mij en ik ben dankbaar voor de groeimogelijkheden die hij me heeft geboden.”


Over Avit


Als Managed Service Provider (MSP) en cybersecurityspecialist helpt Avit organisaties waarde toe te voegen aan hun ICT-infrastructuur door vernieuwing. Avit is gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfskritische IT-netwerken. Met expertise in Enterprise Networking, Collaboration, Cybersecurity en Hybrid Cloud, biedt Avit uitgebreide diensten die bedrijven in staat stellen volledig beheerde, veilige en toekomstbestendige netwerken te omarmen. Met een personeelsbestand van meer dan 225 ervaren professionals opereert Avit vanuit kantoren in Nederland, België, Portugal, New Jersey en Manilla. Ontdek hoe Avit de IT-infrastructuur van uw organisatie naar nieuwe hoogten kan tillen: www.avitgroup.com