MERAKI

MAAKT BEHEER EN BEVEILIGING MAKKELIJK

HET GEMAK VAN EEN NETWERK

UIT DE CLOUD


Meraki cloud networking maakt IT weer beheersbaar. Beheer uw infrastructuur eenvoudig via een centraal dashboard dat de complexiteit vermindert. U kunt altijd direct zien wat er op het netwerk gebeurt: of dat nu onderweg, thuis of op kantoor is.


Meraki garandeert hoge beschikbaarheid, topsnelheid en maximale beveiliging. Naarmate uw organisatie groeit, kunt u eenvoudig en snel nieuwe digitale werkplekken, locaties en devices toevoegen. U bespaart tijd en geld met geautomatiseerde beveiligingsupdates en een volledig geautomatiseerde uitrol van nieuwe devices.


Met Managed Meraki profiteert u van meer gebruiksgemak zonder een hoge investering vooraf. U verlaagt de beheerlasten en vermindert de druk op IT.


EEN NETWORK

AANGEPAST AAN JOUW BEHOEFTEN


Meer apps, meer diensten en meer slimme apparaten: organisaties van elke omvang digitaliseren verder en sneller om aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Zelfs thuiswerken is niet langer een uitzondering. De digitale werkplek is gewoon een verlengstuk van het kantoor. Dit stelt hoge eisen aan een netwerk. Met Meraki bent u verzekerd van hoge snelheid en beschikbaarheid. Een goed gevoel, nu data belangrijker is dan ooit. In de managed versie hoeft u zich geen zorgen te maken over beheer en onderhoud. De specialisten van Avit waken 24/7 over de oplossing.


Avit past de dienst aan op uw wensen en zorgt voor slimme koppelingen voor nog meer voordeel. Lees meer over Managed Meraki volgens Avit in onze blog.

MANAGED MERAKI

Avit heeft veel kennis en ervaring op het gebied van de inrichting, het beheer en onderhoud van Meraki. Als netwerkintegrator en managed service provider is Avit als geen ander in staat om het netwerk in te richten aan jouw behoeften. Wij bieden ondersteuning van begin tot eind. Ook kunnen we beheer en onderhoud van je overnemen zodat jouw mensen tijd vrij krijgen om zich op andere zaken te focussen. Werken aan groei en innovatie bijvoorbeeld.


Wil je graag meer weten over Meraki? Download dan ons artikel over de voordelen van Managed Meraki.

GERELATEERDE CONTENT

Blog
Cybersecurity

20 maart 2022

Meraki: het gemak van een Cloud Managed Network dat zich aan jouw organisatie aanpast

In deze blog lees je hoe je dit met een (Cisco Powered) Meraki Cloud Managed Network voor elkaar krijgt, op een manier die bij jou past.

Blog
Cybersecurity

20 februari 2022

De 5 voordelen van Managed Meraki

Managed Meraki maakt complexe bedrijfsnetwerken weer eenvoudig. Daardoor nemen kosten drastisch af.