MANAGED WORKSPACE

MET DIVERSE PLUSSEN

MANAGED WORKSPACE

MET DIVERSE PLUSSEN


Het nieuwe werken neemt een vlucht. Dat betekent dat mensen overal en altijd willen beschikken over alle apps en apparatuur die ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen. Op snelheid en zonder storingen.


Dat is een uitdaging, maar het biedt ook kansen: bijvoorbeeld om werkplekken zo in te richten dat ze helemaal aansluiten op jouw specifieke werkprocessen. Onze eigen R&D-afdeling ontwikkelt nieuwe oplossingen of past bestaande apps aan, zoals onze hosted collaboration service die alle communicatie met internet, vaste en mobiele telefonie en video integreert.


Koppeling en integratie biedt allerlei kansen, zoals het samenbrengen van klantgegevens uit verschillende systemen voor callcentermedewerkers. Zij helpen klanten sneller en hoeven niet eerst navraag te doen bij verschillende afdelingen. Voor hun managers kunnen we alle relevante informatie over het aantal bellers, piekmomenten, duur van de gesprekken en noem maar op, visueel presenteren in een rapportage. Dat helpt om datagedreven beslissingen te nemen, bijvoorbeeld over de bezetting van het center.


Als het gaat om veiligheid zorgen we ervoor dat allerlei oplossingen om endpoints, verbindingen en datacenters goed te beveiligen als één geheel werken. Meerlaagse, merkonafhankelijke topbeveiliging, zonder dat het overzicht kwijtraakt. 

Door de werkplek af te nemen als dienst krijg je diverse plussen: je staat niet voor hoge investeringen vooraf maar ben je voor een vast maandbedrag verzekerd van techniek die altijd up-to-date is en waar je meer uithaalt omdat die is afgestemd op jouw behoeften. Wij kunnen al die werkplekken ook nog eens snel uitrollen. Je hebt geen omkijken naar beheer en onderhoud.


Wil je graag meer weten over Managed Workspace? Download dan het whitepaper.

GERELATEERDE CONTENT

Whitepaper
Collaboration

16 januari 2022

Whitepaper Managed Workspace

Nu we steeds meer werk op afstand doen, is het belangrijker dan ooit dat mensen beschikken over een digitale werkplek die hun behoeften werkelijk centraal stelt.

Case
Collaboration
Education

17 juni 2020

Digitaal samenwerken in het onderwijs: waar liggen de kansen?

TU Delft onderzoekt samen met Avit de mogelijkheden die een virtuele samenwerking biedt.

News
Collaboration
Education

9 mei 2019

TU Delft ontdekt met Avit mogelijkheden voor digitaal samenwerken in het onderwijs

TU Delft werkt samen met Avit aan de implementatie van Cisco WebEx Teams in het Teaching Lab van de universiteit.