MANAGED SERVICES

ACHIEVING GOALS TOGETHER

MANAGED SERVICES

STABIEL EN BETROUWBAAR IT-BEHEER


Een goed functionerende IT-infrastructuur is essentieel voor de bedrijfscontinuïteit. Maar het beheren van deze infrastructuur kan uitdagend zijn en vereist veel tijd, geld en kennis. Bij het inzetten van deze middelen is het vinden van de juiste balans een uitdaging.


Het netwerk is de basis die een organisatie in staat stelt om een naadloze gebruikerservaring aan iedereen te bieden. Wanneer het netwerk ondermaats presteert, zijn bedrijfskritische processen in gevaar, wat kan leiden tot ernstige financiële gevolgen.


ONZE AANPAK

Bij AVIT begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om Managed Services. Daarom bieden wij een persoonlijke aanpak, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om de beste oplossingen te bieden voor hun specifieke behoeften. Onze ervaren IT-professionals zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige diensten en oplossingen om uw bedrijf te helpen groeien en te bloeien.

BENIEUWD?


Bent u benieuwd naar de managed services van Avit en wat deze voor uw bedrijf kunnen betekenen?


Wij bekijken graag samen met u de verschillende mogelijkheden voor een efficiënte ondersteuning van de IT van uw business.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN


Onze managed services stellen jouw bedrijf in staat om zonder zorgen te werken aan je IT-infrastructuur, waardoor je team meer tijd heeft om zich te concentreren op het behalen van andere belangrijke doelstellingen. Dit resulteert in meer flexibiliteit, schaalbaarheid en mogelijkheden voor innovatie, waardoor je bedrijf een groter concurrentievoordeel krijgt.

  • MAXIMALE CONTINUÏTEIT VAN BEDRIJFSACTIVITEITEN

Wees verzekerd van bedrijfscontinuïteit in een steeds veeleisendere en bedreigendere omgeving.


  • SNELHEID EN FLEXIBILITEIT

Behoud je concurrentievoordeel door snel en vrij te reageren op kansen en uitdagingen in de markt.


  • TIJD OM TE FOCUSSEN OP BEDRIJFSINNOVATIE

Maak je geen zorgen over je infrastructuur van vandaag en morgen. Zodat jij je kan focussen op het laten groeien van je core business.MEER WETEN?

Als je meer wil weten over welke impact het uitbesteden van het beheer van je IT-infrastructuur kan hebben voor jou, neem dan contact met ons op.

ONZE MANAGED SERVICES

IN DE PRAKTIJK


Onlangs hebben we samengewerkt met een zorginstelling die streeft naar een consistente gebruikerservaring voor haar medewerkers en cliënten. Vanwege netwerkinstabiliteit konden hun medewerkers echter niet de beloofde servicekwaliteit leveren. Omdat deze incidenten in het netwerk dagelijks plaatsvonden, hebben we hen geholpen bij het implementeren van een Cisco Meraki netwerk.


Zij hebben het beheer en onderhoud van dit netwerk uitbesteed aan ons, een betrouwbare derde partij. Nu kunnen ze rekenen op een betrouwbaar en stabiel netwerk tegen voorspelbare kosten, terwijl ze hun eigen mensen vrijmaken om zich te concentreren op innovatieprojecten. En het belangrijkste is dat ze een grote stap hebben kunnen zetten in het verbeteren van de kwaliteit van de eerstelijnszorg.


PAKKETTEN VOOR

BEDRIJFSVOERING ZONDER ZORGEN


Als Managed Services Provider hebben wij de expertise en middelen om het beheer, onderhoud en beveiliging van je netwerk over te nemen. Onze Avit Managed Services komen in twee pakketten die boven op ons hoogwaardige oplossingenportfolio zitten:


  • SERVICE CONTINUITY | CONTINUÏTEIT & BETROUWBAARHEID

Ons meest uitgebreide pakket omvat volledig beheer van de IT-infrastructuur. We beheren en voorkomen IT-problemen proactief. Daarnaast bieden we volledig lifecycle management.


  • SERVICE OPERATIONS | INZICHT & CONTROLE

Dit pakket biedt een volledig overzicht van je middelen, de status van hun levenscyclus en de prestaties van de IT-omgeving. Ook verzorgen wij de monitoring van verstoringen in de IT-infrastructuur en bieden we ondersteuning in het oplossen van deze storingen.


RELATED CONTENT

Blog
Managed Services

15 september 2022

Managed services; volle focus op onderscheidend vermogen

In deze blog lees je meer over hoe Avit helpt met op maat gesneden oplossingen het verschil te maken.

Video
Managed Services

15 september 2022

Managed Services Provider Video

IT-oplossingen moeten altijd veilig en betrouwbaar werken. Avit helpt u daarbij.

Whitepaper
Managed Services

5 september 2022

De voordelen van Avit Managed Services

Managed services maken het leven makkelijk. U krijgt wel de voordelen van gebruik en niet de nadelen van aanschaf en onderhoud van een product.