MANAGED SECURITY

KRIJG ZICHT OP JE NETWERK

DE VOORDELEN


Met Managed Security van Avit Group krijg je zicht op wat er op je netwerk gebeurt en handel je alle alerts af.


Met Managed Security van Avit Group krijg je zicht op wat er op je netwerk gebeurt en handel je alle alerts af. Wij brengen security naar een hoger niveau en zorgen voor complete dekking door:

  • Advies te geven over wat je moet doen om weerbaarheid te vergroten;
  • 24x7 monitoring en alarmering door experts die zich uitsluitend met security bezig houden;
  • doorvoeren van updates op basis van best practices en de actuele adviezen van Cisco Talos (’s werelds grootste niet overheids securityorganisatie);
  • Rapportages over gevonden dreigingen en ondernomen acties;
  • Regelmatig overleg over voortgang, eventuele kwetsbaarheden en mogelijke verbeteringen;
  • Hulp bij het uitrollen en configureren van securityoplossingen, het toevoegen van functies en het doorvoeren van updates.


DE KRACHT VAN AVIT GROUP

De grote meerwaarde van Avit Group is dat we over een eigen securityteam beschikken. De experts die hiervan deel uitmaken focussen volledig op beveiliging. Doordat we actief zijn op drie continenten kunnen we 24x7 bemande monitoring aanbieden.

Als Gold Partner van zowel Cisco als Microsoft betekent dat we over een aantoonbaar hoog kennisniveau beschikken van producten van deze fabrikanten. Daarnaast hebben we veel ervaring in het beveiligen van bedrijfsnetwerken.


Bovendien fungeert Avit Group als centraal aanspreekpunt voor alle IT. Als netwerkintegrator kun je bij ons terecht voor alles wat er nodig is om mensen overal en altijd op een veilig manier productief te laten zijn. Denk aan hard- en software voor moderne werkplekken, connectiviteit en cloudcomputing. Ook beschikken we over een eigen R&D-team voor softwareontwikkeling.


Wil je graag meer weten over Managed Security?

GERELATEERDE CONTENT

Whitepaper
Cybersecurity

15 september 2022

Whitepaper Cybersecurity en toegangsbeheer

Organisaties zullen flexibel moeten zijn om te profiteren van de digitale transformatie. Dat vraagt om een wendbare IT-infrastructuur.

News
Collaboration
Healthcare

17 oktober 2021

Alliade Zorggroep kiest Avit als partner voor beheer netwerk, telefonie en security

Alliade Zorggroep gaat het beheer van het netwerk, telefonie en security uitbesteden aan Avit.