CUSTOMER EXPERIENCE

SAMEN OVERWINNEN WE BEPERKINGEN

Met Avit Customer Experience verleggen we de focus. Van het leveren van techniek,

naar het meewerken aan de ambities van uw organisatie. Door de toekomst helder voor ogen te houden,

lossen we niet alleen de uitdagingen van vandaag op. We spelen sneller in op de veranderingen van morgen

en ontdekken nieuwe kansen.

Avit CX is niet zomaar een visie, maar een continuïteitsprogramma. Gebouwd op een standaardfundament en passend gemaakt voor elke organisatie. Daarmee maximaliseren we de waarde van IT voor uw organisatie. Voor tevreden en productieve eindgebruikers, en om investeringen in IT te verantwoorden en veilig te stellen.


WAAROM AVIT CX?

  • Betere dienstverlening: we gaan een intensieve relatie aan en doen voortdurend nieuwe inzichten op, waarin pro-activiteit en advies vooropstaan.
  • Flexibiliteit: we kennen uw organisatie beter, en passen onze dienstverlening aan op uw behoeften en uitdagingen.
  • Efficiëntie: we verbeteren bedrijfsprocessen actief en behalen sneller resultaat, voor een snellere time-to-value van IT.
  • Innovatie: we peilen gebruikerservaringen en trends continu, om standaardoplossingen razendsnel af te stemmen op uw ambities;
  • Maximaliseer IT: wij helpen uw organisatie de oplossing optimaal te gebruiken. Dat geldt voor eindgebruikers, maar ook voor de techneuten die onderhoud leveren.


HOE WERKT AVIT CX?

  • Samen bepalen we een strategie om succes te behalen, gebaseerd op uw ambities;
  • We geven afspraken vorm in een actieplan waarin technologie, bedrijfsprocessen en adoptie samenkomen;
  • Bij de start van de samenwerking werken we actief mee aan implementatie en adoptie. We stemmen gestandaardiseerde en bewezen oplossingen af op uw doelstellingen met slimme integraties;
  • We houden actief contact over de vijf belangrijkste thema’s: business-resultaten, barrières, lifecycle management, innovaties en betrokkenheid.

BROCHURE


SAMEN OVERWINNEN WE BEPERKINGEN


Met Avit Customer Experience verleggen we de focus: van het leveren van techniek, naar het meewerken aan de ambities van uw organisatie. Door de toekomst helder voor ogen te houden, lossen we niet alleen de uitdagingen van vandaag op. We spelen sneller in op de veranderingen van morgen, en ontdekken nieuwe kansen.

BEKIJK ONS CUSTOMER EXPERIENCE PROGRAMMA


Met Avit CX maken we samen ambities waar, door het maximale uit IT te halen voor uw organisatie.