Ifective Wedstijdregistratietool

Wedstrijdregistratie met de technologie van nu


Het registreren van wedstrijd- en competitieresultaten gebeurt vaak nog met ouderwetse methodes. Dat kan veel slimmer en efficiënter: met de veelzijdige wedstrijdregistratietool van Ifective!

Makkelijk en overzichtelijk


Onze tool maakt het bijhouden van resultaten, klassementen en relevante factoren makkelijk en overzichtelijk. De tool is responsive en kan dus worden gebruikt op alle (mobile) devices. Ook op het (sport)veld, bij de baan of langs de waterkant.

Overzichtelijker dan Excel

Veel sportbonden en –verengingen maken bijvoorbeeld gebruik van een Excel rekenblad om wedstrijden van verschillende types en categorieën te registreren. Met de jaren zijn de betreffende rekenbladen uitgebreid met formules en data en zijn daardoor extra complex geworden. Onze wedstrijdregistratietool is gebruiksvriendelijk én overzichtelijk.

'In het veld’

De registratietool is een cloudoplossing. Gebruikers met een internetverbinding kunnen de tool dus overal en altijd gebruiken; op kantoor of thuis, maar óók op het sportveld. Met een Service Level Agreement zorgen wij ervoor dat de tool altijd en overal beschikbaar is en verzorgen bovendien onderhoud, beheer en updates.

Vriendelijk en toegankelijk

Bij onze wedstrijdregistratietool draait alles om functionaliteit, maar dan wel optimaal gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Voorbeelden van standaardfunctionaliteiten zijn Wedstrijd locaties, aan- en afwezigheidsregistratie, klassementsregistratie, verwerking van wedstrijduitslagen en regelovertredingen, competitieresultaten, export naar Excel en rapportagemogelijkheden.

Modules voor extra functies

Ifective biedt de veelzijdige wedstrijdregistratietool als basisapplicatie die naar behoefte kan worden uitgebreid met specifieke modules. Dat kunnen standaardmodules zijn, of waar nodig zelfs (sport)specifieke modules die we als maatwerk kunnen ontwikkelen. Zo kun je beschikken over de tool die exact aansluit bij de wensen en eisen van club of vereniging!

Wat kunnen wij voor je doen?

  • Voor alle (mobile) devices
  • Gebruiksvriendelijk
  • Modulair opgebouwd
  • Heldere rapportage
  • Altijd online beschikbaar