Webdesign & Development

Een veelzijdige website voor een vriendelijke prijs


Wordt het tijd voor een nieuwe, betere website? Ifective helpt je met een oplossing op maat. Onze sitebouwers bouwen een site voor je die helemaal voldoet aan jouw eisen. Binnen je budget!

Hoe kies je een webbouwer?


De beste webbouwer kiezen is niet eenvoudig. Waar moet je precies op letten? Wij zetten de aspecten op een rij die wíj belangrijk vinden. Dan zie je meteen waarmee wij je kunnen helpen.

Online presence

Een goede online presence is belangrijk voor elke organisatie. Een functionele website is een online marketingtool voor interactie met je doelgroep en commerciële doeleinden. Je site moet dan ook de beste combinatie zijn van opvallend design, innovatieve techniek en klantgerichte functionaliteit. Jouw boodschap en jouw doelgroep vormen het uitgangspunt!

De boodschap staat centraal

Bij de bouw van een goede website komt best veel kijken. De juiste combinatie van vindbaarheid in zoekmachines, gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en overtuigingskracht bepaalt de kwaliteit. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je deskundig advies te kunnen geven. Zo weet je zeker dat je het beste uit je site haalt.

Wij denken mee

Een echt goede website bouw je sámen. Onze ervaren sitebouwers denken met je mee en helpen om jouw wensen te formuleren en aan te scherpen. We combineren jouw doelstellingen en onze technische kennis met als resultaat: een website die zowel qua functionaliteit als uitstraling voldoet aan jouw verwachtingen. En meer!

Technische mogelijkheden

Als gerenommeerd softwarehuis ontwikkelen wij innovatieve software. Daarmee kunnen we ook jóuw site voorzien van de beste en nieuwste technische mogelijkheden. Webshopelementen, animaties, actiesites, landing pages… Wij bieden oplossingen die functioneel zijn én naadloos aansluiten bij alle besturingssystemen, diverse schermformaten en gebruik op alle devices.

Functioneel én mooi

Uiteraard moet de functionaliteit van de site voldoen aan je eisen. Maar ook het design is belangrijk. Met een mooie, opvallende site kun je jezelf positief onderscheiden in jouw branche. Onze designers maken een origineel design voor je. In een stijl die aansluit bij jouw huisstijl en de elementen (zoals logo, foto's, illustraties) die de visuele identiteit van jouw organisatie vormen.

Transparante werkwijze

Wij werken met Agile/Scrum Development Teams. Kenmerkend voor deze werkwijze is het frequente en intensieve contact met jou als klant. Zo blijf je gedurende het hele ontwikkelingsproces op de hoogte van de stappen die we maken. Het betekent ook dat we tussentijds steeds kunnen bijsturen als dat nodig is.

Webdevelopment van Ifective

  • Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding
  • Helemaal volgens jouw eisen
  • Advies op basis van kennis en ervaring
  • Innovatieve technische mogelijkheden
  • Doordacht design
  • Transparante werkwijze