Webdesign & Development

Een veelzijdige website voor een vriendelijke prijs


Wordt het tijd voor een nieuwe, betere website? Ifective helpt je met een oplossing op maat. Onze sitebouwers bouwen een site voor je die helemaal voldoet aan jouw eisen. Binnen je budget!

Hoe kies je een webbouwer?


De beste webbouwer kiezen is niet eenvoudig. Waar moet je precies op letten? Wij zetten de aspecten op een rij die wíj belangrijk vinden. Dan zie je meteen waarmee wij je kunnen helpen.
icons-030

Online presence

Een goede online presence is belangrijk voor elke organisatie. Een functionele website is een online marketingtool voor interactie met je doelgroep en commerciële doeleinden. Je site moet dan ook de beste combinatie zijn van opvallend design, innovatieve techniek en klantgerichte functionaliteit. Jouw boodschap en jouw doelgroep vormen het uitgangspunt!
icons-034

De boodschap staat centraal

Bij de bouw van een goede website komt best veel kijken. De juiste combinatie van vindbaarheid in zoekmachines, gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid en overtuigingskracht bepaalt de kwaliteit. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om je deskundig advies te kunnen geven. Zo weet je zeker dat je het beste uit je site haalt.
icons-016

Technische mogelijkheden

Als gerenommeerd softwarehuis ontwikkelen wij innovatieve software. Daarmee kunnen we ook jóuw site voorzien van de beste en nieuwste technische mogelijkheden. Webshopelementen, animaties, actiesites, landing pages… Wij bieden oplossingen die functioneel zijn én naadloos aansluiten bij alle besturingssystemen, diverse schermformaten en gebruik op alle devices.
icons-004

Functioneel én mooi

Uiteraard moet de functionaliteit van de site voldoen aan je eisen. Maar ook het design is belangrijk. Met een mooie, opvallende site kun je jezelf positief onderscheiden in jouw branche. Onze designers maken een origineel design voor je. In een stijl die aansluit bij jouw huisstijl en de elementen (zoals logo, foto's, illustraties) die de visuele identiteit van jouw organisatie vormen.

Webdevelopment van Ifective

  • Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding
  • Helemaal volgens jouw eisen
  • Advies op basis van kennis en ervaring
  • Innovatieve technische mogelijkheden
  • Doordacht design
  • Transparante werkwijze