Winnen doe je samen!Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van de kennisoplossingen van Ifective. Ook voor NOC*NSF ontwikkelde het softwarehuis een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden. “Wij hebben Ifective benaderd voor een nieuw subsidieportal dat altijd en overal te benaderen is en flexibel en gemakkelijk werkt”, stelt André Bolhuis, voorzitter van NOC*NSF.

Flexibele subsidieportal

“De techniek die wij voorheen voor de verdeling van subsidiegelden gebruikten was gedateerd en voldeed daarnaast niet meer aan de nieuwe organisatiestructuur. Met de oplossing die de specialisten van Ifective voor ons hebben ontwikkeld hebben wij nu een subsidieportal dat niet alleen flexibel en gemakkelijk werkt, maar ook de interne communicatie op de subsidie-afdeling heeft verbeterd. Onze medewerkers kunnen nu als team zaken met elkaar delen en nemen interactief deel aan het proces.”.


100% aansluiting bij de gebruikte systemen

Bastiaan van Leeuwen, projectmanager van Ifective, geeft aan dat de applicatie volledig in de Cloud draait en naadloos aansluit op de andere systemen die NOC*NSF al gebruikt: “We hebben de nieuwe subsidieportal opgebouwd uit Microsoft CRM Online, Windows Azure en Office 365. De portal is daarmee altijd en overal beschikbaar, is makkelijk te koppelen en kan mee worden ontwikkeld met functionaliteiten als dat in de toekomst nodig is. De portal is flexibel, onderhoudsvriendelijk en gecreëerd vanuit bewezen bestaande systemen.”


Sport in Nederland op olympisch niveau

NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité*Nederlandse Sport Federatie) is de federatie voor georganiseerde sport in Nederland. De 90 aangesloten landelijke organisaties vertegenwoordigen samen zo’n 27.000 lokale verenigingen en daarmee ruim 4,7 miljoen (top)sporters! Het doel van NOC*NSF is sport in Nederland op olympisch niveau te brengen. De software van Ifective draagt bij aan professionalisering en efficiency van de organisatie.

Functionaliteiten van de portal: