Ifective ontwikkelt innovatieve PeopleXCheck software


PeopleXCheck (PXC) is een dienst waarmee bijvoorbeeld HRM-functionarissen in iedere branche en op ieder niveau van de organisatie de verstrekte opleiding- en ervaringsinformatie van kandidaten voor een functie of project online en (bijna) realtime kunnen checken. Directeur Annelies van de Berg: “Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.”

Flexibele basisarchitectuur

“Ifective heeft op basis van onze missie en strategische doelen de basisarchitectuur gemaakt en de verbinding met de dataleveranciers gerealiseerd. De basisarchitectuur is dermate flexibel gerealiseerd dat nieuwe modules met een beperkte aanvullende investering kunnen worden toegevoegd.”


Luisteren en meedenken

“Toen we in contact kwamen met Ifective waren we net gestart. Het vertalen van de plannen naar software moest nog verder uitgedacht worden. Ifective heeft projectmanagers, businessarchitecten en softwareontwikkelaars in dienst die luisteren en meedenken over concrete oplossingen. Ifective heeft voor PXC zowel technisch als functioneel het productownership voor zijn rekening genomen.”


Klaar voor de praktijk

“Met deze softwareoplossing is PeopleXCheck klaar voor de grote wereld. We zijn in staat onze dienst klantgericht en succesvol bij een willekeurige maatschappelijke of private onderneming te implementeren. Daarbij is Ifective in staat om op basis van de klantvraag nieuwe modules voor PXC te ontwikkelen.”


Innovatief karakter

“Vanwege het innovatieve karakter van PeopleXCheck als dienst en de fase waarin de markt zich bevond bij de start van het bedrijf hebben we wat tijd nodig gehad om elkaar te begrijpen. Ifective is daarin een uitstekende strategische partner gebleken die zeer goed heeft gereageerd op de ontwikkelingen in onze organisatie en het werkveld.”

Functionaliteiten van de software: