Mooie klanten. Mooie oplossingen.


Wij gaan graag de uitdaging aan

Wij zijn goed in de ontwikkeling van software waarmee onze klanten nog effectiever, sneller én slimmer kunnen werken. Voor verschillende, gerenommeerde opdrachtgevers zijn we de uitdaging aangegaan. Met uitstekende resultaten. Meer weten over onze concrete oplossingen? Lees wat onze klanten te vertellen hebben!

CASES UIT DE PRAKTIJK

 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.
SOFTWARE MET
DE KWALITEIT
DIE BIJ ONS PAST