Ifective iVolve Talentmonitor

Talentontwikkeling op basis van inzicht


Of het nou gaat om talentontwikkeling in de sport, kunst en cultuur of in het onderwijs: je haalt het beste uit talenten met een tool die talentontwikkeling optimaal ondersteunt. De baanbrekende iVolve Talentmonitor is dé oplossing.

Baanbrekend in talentmonitoring


Bij Ifective hebben we iVolve ontwikkeld, een unieke webbased tool om talenten in kaart te brengen, volgen en sturen. Bij de begeleiding van talenten is het een uiterst effectieve oplossing. Want dáár hebben wij dan weer talent voor!

Monitoring op individueel niveau

Het monitoren van prestaties is belangrijk bij het ontwikkelen van talent. Dat betekent dat alle betrokken organisaties optimaal moeten samenwerken en informatie uitwisselen. iVolve is een veelzijdige cloudoplossing die gegevens uit verschillende bronnen bij elkaar brengt en op een slimme manier met elkaar verbindt. Dat maakt prestaties van talenten op individueel niveau inzichtelijk.

Overzichtelijke ontwikkelingsgegevens

Of het nou in de sport of kunst & cultuur is: vaak dragen verschillende factoren en organisaties bij aan de ontwikkeling van toptalent. Bijvoorbeeld de sector zelf, het onderwijs en ondersteunende diensten. Al deze factoren houden gegevens bij over de prestaties en ontwikkelingen van talenten. iVolve bundelt die informatie en maakt deze beschikbaar en overzichtelijk.

Veilig online beschikbaar

Ivolve is één van onze responsive, webbased oplossingen. Zo hebben talentontwikkelaars altijd, overal en op elk device toegang tot de talentmonitor. iVolve bundelt alle gegevens en maakt deze toegankelijk. Met persoonlijke inlogcodes en in te stellen informatieniveaus is vertrouwelijke informatie alleen toegankelijk voor geselecteerde gebruikers.

Rapportage

Met iVolve kun je prestaties monitoren, raadplegen en heel eenvoudig delen. Bijvoorbeeld in rapporten, of door gegevens te exporteren voor Excel of te importeren in leerlingvolg- of cijferregistratiesystemen. Zo kun je informatie over prestaties altijd overzichtelijk en begrijpelijk presenteren aan bijvoorbeeld talenten zelf, opleidingen, ouders en begeleiders.

Wat kunnen wij voor je doen?

  • Efficiënte monitoring
  • Prestaties analyseren en delen
  • Webbased en responsive
  • Beveiligde toegang
  • Overzichtelijke rapportage