Software renovation

Je 'oude' software weer helemaal up to date


Verouderde software is vaak niet geschikt voor nieuwe servers en niet te gebruiken in de cloud. Terwijl de nieuwe oplossingen die we voor je ontwikkelen dat wel zijn. In dat geval is software renovation in alle opzichten de meest efficiënte -en betaalbare- oplossing.

Even vertrouwd. Véél efficiënter!


Oude software, nieuwe functionaliteit.

Vertrouwd én up to date

Je bent waarschijnlijk gewend aan de software waar jij en je medewerkers dagelijks mee werken. Reden te meer om die vertrouwde omgeving te blijven gebruiken. Maar dan is het wel zo efficiënt als je oude software perfect aansluit op de nieuwe oplossingen en functionaliteiten.

Herkenbaar = betaalbaar!

Nieuwe software gaan gebruiken kan uiteraard ook. Maar nieuwe software is onbekend terrein en kost medewerkers veel inwerktijd. Om nog niet eens van de hoge ontwikkelkosten te spreken. Met het Ifective Software Renovation programma bouwen wij bestaande software om. Herkenbaar én betaalbaar!

Van oud naar béter

Om software renovation optimaal te kunnen uitvoeren analyseren we eerst de huidige software en kijken mee bij het gebruik en de toepassingen. Met onze kennis en ervaring ontdekken we waarschijnlijk verbetermogelijkheden. Dan zorgen we in overleg desgewenst voor toegevoegde waarde met extra functionaliteiten!

Herkenning

Het wennen aan nieuwe software vergt tijd en moeite van de medewerkers die er dagelijks mee werken. Met Software Renovation blijven aspecten zoals gebruikersinterface en schermindeling gelijk. Ook de functionaliteiten, formulieren, koppelingen en gegevens veranderen niet. Dat scheelt aanzienlijk in inwerktijd en -moeite!

Software renovation van Ifective

  • Minimale inwerktijd
  • Extra functionaliteiten
  • Betaalbare conversie
  • Vertrouwde gebruiksvriendelijkheid
  • Klaar voor de toekomst
 

JE BEDRIJFSPROCESSEN EEN FLINKE MEERWAARDE GEVEN
MET INNOVATIEVE SOFTWAREOPLOSSINGEN?