Veelzijdige apps

Voor Android, iOS en Windows


Het gebruik van mobile devices zoals tablets en smartphones neemt toe; zowel privé als zakelijk. Dat betekent ook dat de ontwikkeling van apps die op alle devices te gebruiken zijn steeds belangrijker wordt. Ifective kan apps voor je ontwikkelen en bouwen die optimale functionaliteit en responsiveness combineren.

WE BUILD APPS

Het beste van twee werelden


Wij combineren onze kennis en ervaring met de functionaliteit van Xamarin.

Xamarin, uniek app-platform

Begin 2016 heeft Microsoft met de overname van Xamarin een flinke stap gezet in app ontwikkeling. Daar zetten wij als ervaren Microsoft-partner -met een open mind voor de nieuwste ontwikkelingen- uiteraard graag op in.

Microsoft-partner

Xamarin biedt de mogelijkheid apps te ontwikkelen op basis van Microsofttaal C#. Met dit platform hebben we nu nog meer mogelijkheden om onze kennis en ervaring te vertalen naar de ontwikkeling van apps.

Optimale integratie

Microsoft en Xamarin hebben al langere tijd samen aan verschillende projecten gewerkt, zodat de integratie in systemen als Azure, Office 365 en de Enterprise Mobility Suite optimaal is.

Voor alle mobile devices

De developers van Ifective kunnen veelzijdige apps voor je bouwen met Android, iOS en Windows besturingssystemen. Flexibel en responsive, dus geschikt voor alle mobile devices.

De voordelen van onze apps:

 • Voor elk besturingssysteem
 • Optimaal responsive
 • Integratie in bestaande systemen
 • Ontwikkeld met Xamarin
 • Microsoft partner
 

Wat vinden onze klanten

  logos_testimonial-nocnsflogos_testimonial_lianderlogos_testimonial_pxclogos_testimonial_sportvisserijlogos_testimonial_asn
 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.


19 juli 2017
bg-masterclass-4

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!
11 juli 2017
ife-power-bi-overview

Aan de slag met Microsoft Power BI Embedded

Vandaag de dag wordt de vraag naar rapportages in maatwerkapplicaties steeds groter. Applicaties slaan steeds meer informatie op. De opgeslagen informatie willen we inzichtelijk maken met geavanceerde rapportages. Deze rapportages lijken vaak simpel, maar waar nodig dient de complexiteit van data zichtbaar te zijn en er moet eenvoudig 'ingezoomd' kunnen worden op data.
6 juli 2017
Blog-iserve-1024x687-2

iServe: kostenaantrekkelijke software voor klantcontactcentra

Een efficiënte klantenservice is essentieel in de strijd om de gunst van de consument. De capaciteit om flexibel, adequaat en oplossingsgericht te reageren op issues van klanten maakt de organisatie slagvaardig en klantvriendelijk. Ifective ontwikkelde iServe: een cloudbased klantcontactsysteem waarmee organisaties de kwaliteit van hun klantenservice aanzienlijk kunnen verhogen.