Software engineering

Kostenaantrekkelijke softwareontwikkeling

Softwareoplossingen die je bedrijfsprocessen een flinke meerwaarde geven? Als gecertificeerd en exclusief Microsoft Azure-partner ontwikkelt Ifective standaard- en maatwerkapplicaties voor in de cloud. Innovatieve oplossingen die gebruik maken van de nieuwste technologie en waarmee je klaar bent voor de toekomst. Hoogwaardige kwaliteit tegen aantrekkelijke tarieven!

ZO HOUDEN WIJ CONTROLE OP HET PROCES

Waarom onze softwareoplossingen meerwaarde bieden?


Wij denken met onze relaties mee over eisen, functionaliteiten en gebruikersorganisatie. Onze specialisten kunnen haarfijn de vertaalslag maken naar oplossingen die processen efficiënter maken en zorgen voor kostenbesparingen. En dat doen we ook nog eens met een slim en (kosten)effectief ontwikkelproces. Meerwaarde die door onze klanten wordt gewaardeerd!

Inventarisatie requirements

Bij de keuze voor nieuwe software staat de functionaliteit voorop. Dat vergt een gedegen analyse van de processen, eisen en gebruikersorganisatie. Onze business- en informatieanalisten zorgen in samenspraak met de product owner voor een programma van eisen dat voldoet aan alle voorwaarden.

Onze software developers

Wij werken bewust met doorgewinterde professionals die zich op verschillende vlakken onderscheiden. Die meegroeien met nieuwe technologie maar wel met twee benen op de grond blijven. Ifective developers vertalen innovaties naadloos naar praktische toepassingen en realiseren de afgesproken doelstellingen.

Solide architectuur

Bij het ontwikkelen van optimaal functionele en efficiënte software is de architectuur belangrijk. Onze ervaren en uiterst getalenteerde software architecten helpen je om de juiste keuzes te maken en zorgen voor het juiste fundament voor het ontwerpen, implementeren en hergebruiken van software. En dat kan een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.

Systeemintegratie & Software Renovation

Onze professionals integreren software naadloos in je eigen systemen. De ‘oude’ software sluit meestal niet aan bij de nieuwe oplossing. Bijvoorbeeld omdat het niet compatible is met nieuwe servers en de cloud. In dat geval is software renovation, het ombouwen van oude software, meestal de meest efficiënte oplossing.

Optimale functionaliteit

Sneller en vooral slimmer werken op basis van snel inzetbare informatie levert stevige voordelen op. Ifective ontwikkelt standaard- en maatwerkapplicaties die informatiestromen en bedrijfsprocessen structureren, integreren, automatiseren en beveiligen. En die de functionele inzetbaarheid en efficiency naar een hoger niveau tillen.

Waarom kies je voor Ifective?

 • Uniformiteit en structuur in informatie
 • Software as a Service oplossing
 • Optimale beveiliging gegevens
 • Maatwerk op basis van standaard
 • Webbased, altijd toegankelijk
 

Wat vinden onze klanten

  logos_testimonial-nocnsflogos_testimonial_lianderlogos_testimonial_pxclogos_testimonial_sportvisserijlogos_testimonial_asn
 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.