Onze Scrum teams

Overzichtelijk teamwork


We kunnen een heel ingewikkeld verhaal vertellen over onze Scrum Software Development Teams. Maar onze aanpak met Scrumteams die werken volgens beproefde methodiek maakt softwareontwikkeling nou juist eenvoudig en overzichtelijk. En meetbaar!

OVERZICHTELIJK TEAMWORK

Scrum teamwork: transparant en effectief


Bij Ifective kiezen we bewust voor het werken met Scrumteams. Dat is een gestructureerde en efficiënte manier van werken die gebaseerd is op een transparant development proces en overzichtelijk projectmanagement.

Schaalbare specialisten

Elke development-opdracht kent zijn eigen uitdagingen. Daarom stellen wij flexibele teams samen op basis van behoefte. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen taken en waar nodig kunnen direct aanvullende specialismen worden toegevoegd.

Evalueren en bijsturen

Werken met de Scrummethodiek, waarbij het ontwikkelproces in overzichtelijke stappen verloopt, biedt de klant alle mogelijkheden om tussentijds te evalueren en bij te sturen. Dat is efficiënt en garandeert een optimaal resultaat dat aansluit bij wensen en behoefte.

Scrum methodiek

Wij voeren projecten uit op basis van Scrum-methodiek, waarbij we resultaten garanderen in heldere, structurele processtappen zoals business modelling, het opstellen van requirements, analysis & design, implementation , testing, deployment en configuration.

Meetbare resultaten

In het traject draait het uiteraard om het resultaat. Onze Scrumteams werken efficiënt en gestructureerd met meetbare resultaten, die volgens een vastgelegd schema –en aan de hand van de omvang van het project- elke één à drie weken worden opgeleverd.

De voordelen van onze applicaties

  • Heldere processtappen
  • Tussentijds bijsturen
  • Oplevering in fasen
  • Flexibele teams
  • Gegarandeerd resultaat
 
19 juli 2017
bg-masterclass-4

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!
11 juli 2017
ife-power-bi-overview

Aan de slag met Microsoft Power BI Embedded

Vandaag de dag wordt de vraag naar rapportages in maatwerkapplicaties steeds groter. Applicaties slaan steeds meer informatie op. De opgeslagen informatie willen we inzichtelijk maken met geavanceerde rapportages. Deze rapportages lijken vaak simpel, maar waar nodig dient de complexiteit van data zichtbaar te zijn en er moet eenvoudig 'ingezoomd' kunnen worden op data.
6 juli 2017
Blog-iserve-1024x687-2

iServe: kostenaantrekkelijke software voor klantcontactcentra

Een efficiënte klantenservice is essentieel in de strijd om de gunst van de consument. De capaciteit om flexibel, adequaat en oplossingsgericht te reageren op issues van klanten maakt de organisatie slagvaardig en klantvriendelijk. Ifective ontwikkelde iServe: een cloudbased klantcontactsysteem waarmee organisaties de kwaliteit van hun klantenservice aanzienlijk kunnen verhogen.

TRANSPARANTE SOFTWAREONTWIKKELING MET MEETBARE RESULTATEN?
IFECTIVE SCRUMTEAMS.