Project outsourcing

Flexibele, resultaatgerichte softwareontwikkelteams


Met uiterst getalenteerde Agile/Scrum teams werkt Ifective IT Source dagelijks aan een breed scala van softwareoplossingen voor mobiele-, web- en desktopapplicaties. Onze IT Source professionals zijn inzetbaar als aanvulling op je eigen software ontwikkelteam of als zelfstandig team. En ze onderscheiden zich met professioneel projectmanagement en een gestructureerde aanpak van het gehele ontwikkelproces. Efficiënt en resultaatgericht!

OVERZICHTELIJK TEAMWORK

Outsourcen naar het buitenland… Nee toch?


Welnee. Softwareontwikkeling wegens aantrekkelijke tarieven outsourcen naar het buitenland hoeft helemaal niet meer. Ifective IT Source werkt met veelzijdige software development teams die een hoog kennisniveau combineren met resultaatgerichte en transparante Agile/Scrum-methodiek. Ze zijn flexibel inzetbaar, werken efficiënt en zorgen voor de beste resultaten. Desgewenst op basis van een fixed price!
icons-045

Softwareontwikkeling met meerwaarde

En hoe weet je zeker dat het eindresultaat ook precies is wat je nodig hebt? Ifective IT Source heeft veel kennis en ervaring in de ontwikkeling van apps en softwareoplossingen -voor mobiel, web en desktop- die naadloos aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen. En zo ook echt van toegevoegde waarde zijn.
icons-012

Meetbare resultaten

Wij voeren projecten uit op basis van Scrum-methodiek, waarbij we resultaten garanderen in heldere, structurele stappen. We werken volgens een transparant development-proces en overzichtelijk projectmanagement. De resultaten zijn meetbaar en worden volgens een vastgelegd schema opgeleverd.
icons-019

Precies de power die nodig is

Elke development-opdracht kent zijn eigen uitdagingen. Daarom stellen wij flexibele teams met de beste professionals samen op basis van behoefte. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen taken en waar nodig kunnen we direct aanvullende specialismen toevoegen. Hoe complex het proces ook is: de juiste specialisten zijn altijd beschikbaar.
icons-007

Efficiënter werken = efficiënter ontwikkelen!

Uiteraard kunnen de Ifective IT Source teams hun taken op een locatie van jouw keuze uitvoeren. Maar vaak is het efficiënter als ze volgens het unieke IT Source-businessmodel als virtueel team ‘op afstand’ worden ingezet. Zeker als het gaat om het bewaken van de ontwikkelkosten. Onze gunstige tarieven en efficiënte methodiek garanderen een scherp development-proces. Aantrekkelijk in tijd- en kostenbesparing!

De voordelen van project outsourcing

  • Heldere processtappen door Scrum-methodiek
  • Overzichtelijk projectmanagement
  • Flexibele teams met de beste professionals
  • Gegarandeerd resultaat