Onze partners


Om onze klanten zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn wij partnerships aangegaan met verschillende kwaliteitsorganisaties. Elk met hun eigen specialisme en expertise, die van toegevoegde waarde kunnen zijn bij de oplossingen die wij voor je ontwikkelen.

Yourhosting


Yourhosting is met hosting en clouddiensten voor 160.000 klanten de grootste provider van Nederland en kennispartner op het gebied van cloudhosting. Een deskundig en gedreven team van technologiespecialisten werkt 24 uur per dag aan de best mogelijke performance, uptime en support voor de IT-omgeving van klanten. Yourhosting is Microsoft Gold Certified Partner en één van de exclusieve partijen die meewerkt aan de release van Azure Stack. Met het cloudplatform en de diensten van Yourhosting zijn klanten van Ifective verzekerd van een stabiele en veilige infrastructuur voor hun softwaretoepassingen.

ecManager


ecManager is voor Ifective een van de strategische e-commerce partners. Wij implementeren en ontwikkelen door op het ecManager platform. Hiermee kan ecManager haar klanten van dienst zijn bij het ontwikkelen van een platform dat volledig in dienst staat van de klant.

Microsoft


Ifective heeft de officiële Gold Application Partner-status. Daarmee bevestigt partner Microsoft dat Ifective beschikt over bewezen expertise op zakelijk en technologisch gebied. Wij kunnen dan ook oplossingen aanbevelen én realiseren die voldoen aan de huidige en toekomstige behoefte van jouw organisatie.