Ifective


Doordachte softwareoplossingen met meerwaarde


Ifective is al meer dan 25 jaar een toonaangevend softwarehuis met oplossingen die voor organisaties strategische, tactische en operationele informatie binnen handbereik brengen. Ifective maakt data snel en effectief toegankelijk voor gebruikers.

Waar wij goed in zijn?


Slimme software

Met doordachte softwareoplossingen zorgen wij voor snelle en complete informatievoorziening uit databronnen, toegankelijk gegevensbeheer, koppeling van informatie zodat er relevante samenhang ontstaat en overzichtelijke rapportage. Kortom: efficiënte (bedrijfs)processen. Dat levert meetbare resultaten op!

Als lid van ICT Waarborg


Bieden wij gecertificeerde kwaliteit

Als lid van ICT Waarborg zijn onze voorwaarden gebaseerd op de richtlijnen van ICT Waarborg. Daarmee heb je officieel de optimale garanties voor wat betreft functionaliteit en betrouwbaarheid en weet je zeker dat onze diensten en producten voldoen aan alle eisen in het kader van wet- en regelgeving.

Wij zijn echte teamplayers


Want maatwerk is mensenwerk!

Bij Ifective werken business consultants, systeemanalisten en gecertificeerde developers die luisteren, analyseren, meedenken en komen met oplossingen die aansluiten bij jouw wensen, organisatie, procedures én medewerkers. De beste resultaten bereik je sámen!

Hoe helpen wij organisaties?


Met effectievere processen!

Bedrijfsprocessen worden complexer en de groei van data is exponentieel. Dat levert vaak een onoverzichtelijke brei aan informatie op. Daarvoor zijn te weinig software oplossingen beschikbaar. Ifective automatiseert processen zodat waardevolle data structureel, eenduidig en locatieonafhankelijk kan worden gepresenteerd en ingezet!

Marktleider


Op de top van het vakgebied

Ifective is in die ruim 25 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende software developer en marktleider in gespecialiseerde responsive software om data toegankelijk en effectief te maken. Onze doordachte oplossingen vormen bij prachtige klanten de basis voor optimale data-efficiency!

Microsoft Gold Application partner


Dé garantie voor innovatieve technologie

Wij zijn gecertificeerd Microsoft Gold Application partner en kunnen onze klanten daarom ondersteunen met een hoog kennisniveau en de nieuwste technologieën (Power BI, Machine learning). We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het adviseren en ontwikkelen van software voor verschillende toepassingen en platforms.WIJ PRESTEREN
BETER MET
SOLUTIONS VAN IFECTIVE