12 september 2017

Microsoft Azure Masterclass van Ifective groot succes

‘Als je voorop loopt in innovatieve IT-technologie is het mooi als je je kennis en expertise kunt delen met collega’s. We zijn dan ook blij met de overweldigende opkomst.’ Een enthousiaste groep professionals kreeg de unieke kans om van Ifective-developers én Jan Depping van Microsoft inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen binnen Azure.
28 augustus 2017

Ifective start samenwerking met Yourhosting

Yourhosting, specialist op het gebied van hosting- en clouddiensten, gaat samenwerken met IT-dienstverlener Ifective. Ifective is specialist in het ontwikkelen van maatwerksoftwareoplossingen voor Microsoft Azure en maakt in die rol applicaties van Yourhosting-klanten geschikt voor het Azure-platform.
19 juli 2017

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!
11 juli 2017

Aan de slag met Microsoft Power BI Embedded

Vandaag de dag wordt de vraag naar rapportages in maatwerkapplicaties steeds groter. Applicaties slaan steeds meer informatie op. De opgeslagen informatie willen we inzichtelijk maken met geavanceerde rapportages. Deze rapportages lijken vaak simpel, maar waar nodig dient de complexiteit van data zichtbaar te zijn en er moet eenvoudig 'ingezoomd' kunnen worden op data.
6 juli 2017

iServe: kostenaantrekkelijke software voor klantcontactcentra

Een efficiënte klantenservice is essentieel in de strijd om de gunst van de consument. De capaciteit om flexibel, adequaat en oplossingsgericht te reageren op issues van klanten maakt de organisatie slagvaardig en klantvriendelijk. Ifective ontwikkelde iServe: een cloudbased klantcontactsysteem waarmee organisaties de kwaliteit van hun klantenservice aanzienlijk kunnen verhogen.
19 juni 2017

Ifective wint eerste ICT CUP en steunt ALS

Ifective heeft op vrijdag 16 juni de ICT Cup gewonnen! Voor de eerste keer organiseerde brancheorganisatie ICT Waarborg dit jaarlijkse event.
6 juni 2017

Welke voordelen biedt e-commerce in de cloud?

Is jouw business gebaat bij het betreden van nieuwe markten, het lanceren van nieuwe producten en het snel inspelen op veranderende klantbehoeften? Lees dan deze blogpost over de voordelen van omnichannel e-commerce in de cloud, zodat jij grip houdt op jouw klanten en jouw business.
24 mei 2017

Quickstart zoeken met Microsoft Azure Search

Microsoft Azure Search is een cloud oplossing die het mogelijk maakt om een geavanceerde zoekervaring te bieden binnen applicaties. Hierbij worden out-of-the-box geavanceerde mogelijkheden geboden, zoals onder andere wildcard search, filtering, facetted navigation, highlighting, custom scoring en geografische sortering.
23 mei 2017

Eindelijk grip op de cloud

De cloud is geaccepteerd. Pay-per-use is aantrekkelijk voor klanten. In deze blog lees je welke uitdagingen Operations, Finance en Sales tegen komen bij het leveren van cloud diensten en hoe je het rendement van cloud en andere pay-per-use diensten verhoogt.
19 april 2017

Primeur voor Ifective

Microsoft heeft in februari van dit jaar de Skype trusted Application API beschikbaar gesteld. Hiermee geeft Microsoft ontwikkelaars de mogelijkheid om Skype rechtstreeks te integreren in applicaties.