DIMENCE KIEST BIJ NETWERKVERVANGING

VOOR AVIT

Ggz-organisatie Dimence Groep heeft een netwerkvernieuwingstraject ingezet en werkt daarbij nauw samen met Avit. Avit heeft de opdracht gewonnen om de verouderde delen van het draadloze netwerk deels te vervangen en de core infrastructuur te vernieuwen. De nieuwe omgeving heeft een betere performance en biedt meer inzicht in wat er op het netwerk gebeurt.


NIEUWE VORMEN VAN ZORG VRAGEN MODERN NETWERK

Dimence Groep levert geestelijke gezondheidszorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening in Overijssel. Deze zorg is de laatste jaren drastisch veranderd. Blended care (een combinatie van face-to-face gesprekken met online interventies) is gemeengoed geworden. De samenwerking met wijkteams, huisartsen, politie, overheden en andere partners wordt steeds intensiever. De klinische zorg neemt af, de ambulante zorg juist toe. Al deze ontwikkelingen worden intensief ondersteund met IT. Een betrouwbare, breedbandige en veilige netwerkinfrastructuur is een randvoorwaarde geworden.


BETROUWBAAR NETWERK ALS BASIS VOOR INNOVATIE

René Rust, hoofd Informatisering & Automatisering bij Dimence Groep, zegt: “Een betrouwbare ICT-infrastructuur, met voldoende bandbreedte, is essentieel om niet alleen vandaag goede zorg te leveren, maar ook te kunnen vernieuwen met het oog op de toekomst. Daarnaast is informatiebeveiliging voor ons een topprioriteit.


Deze randvoorwaarden vult Dimence Groep met Avit in. “Dimence Groep zit nu midden in een traject waarbij de infrastructuur op alle locaties up-to-date wordt gemaakt. Met Avit is er een partnership waarbij zij ervoor zorgen dat onze infrastructuur ook in de toekomst betrouwbaar blijft en een hoge performance biedt.”

Download case Dimence Group

DEEL CONTENT

WIL JE GRAAG MEER LEZEN OVER ONZE SAMENWERKING MET DIMENCE? DOWNLOAD DE CASE.