AVIT - WINGMEN NEEMT HET DEENSE COMIZED OVER

VOOR VERDERE INTERNATIONALE EXPANSIE

AVIT – WINGMEN NEEMT HET DEENSE COMIZED OVER

VOOR VERDERE INTERNATIONALE EXPANSIE


Het Europese netwerk AvitWingmen heeft de Deense Managed Collaboration specialist Comized overgenomen. Deze acquisitie is een zeer belangrijke vervolgstap in de verdere realisatie van een Europees netwerk van experts en de internationale groeiambities van Avit.

 

EERSTE OVERNAME VOOR AVIT-WINGMEN

Begin dit jaar hebben Avit en de Deense Wingmen de krachten gebundeld met als doel een Europees netwerk van experts te creëren voor een ’secure digital future’.  De overname van Comized is de eerste overname voor Avit-Wingmen.

 

Avit en Wingmen hebben beiden een klantgerichte focus die het vertrouwen en de langdurige samenwerking met zowel klanten, partners als collega's omarmt. Comized heeft dezelfde klantgerichtheid, een vergelijkbare benadering van de workflow en is een culturele match.


SNELLER EN MEERDERE IT-OPLOSSINGEN ONTWIKKELEN

Ronald Kraanen, CEO Avit Group: "De overname van Comized is een zeer belangrijke vervolgstap in de verdere realisatie van een Europees netwerk van experts en de internationale groeiambities van Avit. Het is een mooie ontwikkeling binnen de Deense markt en wij zien veel overeenkomsten in onze ambities en binnen onze culturen. Wij hebben de ambitie om sneller en meer IT-oplossingen en diensten te ontwikkelen om de belangrijke transities en innovaties waar onze klanten, vooral multinationals en publieke opdrachtgevers, voor staan te kunnen ondersteunen. Door onze kennis en expertise te bundelen zijn wij in staat de Europese groei nog sneller te realiseren.”

OVER AVIT GROUP

Avit Group is een kwaliteitsnetwerk integrator en managed service provider die netwerken tot optimale prestaties brengt. Avit Group is expert op het gebied van enterprise networking, collaboration & workspace, integrated security en applicatie-integratie. De gecertificeerde specialisten van Avit Group zijn in staat om ambities en bedrijfsprocessen van klanten te vertalen naar een toekomstbestendige IT-infrastructuur en om complexe integratievraagstukken op te lossen, zodat IT waarde toevoegt aan de business van de klant. Avit Group is een Cisco Gold Partner en is onlangs uitgeroepen tot EMEAR North Enterprise Networking & Meraki Partner of the Year 2021, Collaboration Partner of the Year 2021 en Enterprise Networks & Cloud Partner of the Year 2021. Avit Group telt ruim 180 medewerkers. 


OVER WINGMEN

Wingmen is een gefocuste systeemintegrator die ernaar streeft een leidende speler te worden op de Deense markt. Wingmen is op het gebied van het aantal specialisten een van de twee grootste gespecialiseerde Cisco-partners met expertise in drie technologiegebieden: Enterprise Networking, Security en Datacenter Architecture. Wingmen ontwerpt, implementeert, exploiteert en bedient de IT-infrastructuuroplossingen van haar klanten. Wingmen is een Cisco Gold gecertificeerde partner.


OVER COMIZED

Comized werd in 2016 opgericht door Jesper Gettermann en Søren Bo Madsen en is vandaag de dag een gespecialiseerde Collaboration, Contact Center & System Integrator. Comized identificeert de uitdagingen van klanten en komt deze tegemoet door middel van op maat gemaakte communicatieoplossingen die de klantervaring verbeteren. De oplossingen zijn gebaseerd op digitalisering, AI, contactcenter, spraak- en digitale kanalen en een unieke persoonlijke +1-service die de goede klantervaring ondersteunt.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.