AVIT ONDERSTEUNT HOUTHOFF IN PROFESSIONALISERINGSSLAG VAN TELEFONIE- EN VIDEOCONFERENCE OMGEVING

Vianen – Houthoff, een van de grootste advocatenkantoren van Nederland, heeft gekozen voor System Integrator en Managed Service Provider Avit, als partner voor de implementatie van hun vernieuwde telefonieomgeving en video conference-apparatuur. Houthoff maakt vanaf nu gebruik van Hosted Avit Collaboration Services, waar Cisco Webex Teams en Collaboration onderdeel van uitmaakt. Deze implementatie draagt bij aan het realiseren van de groeiambities van Houthoff. De vernieuwde IT-omgeving stelt ze in staat om op een veilige manier altijd en overal virtueel samen te werken, waardoor het bedrijf efficiënter en effectiever te werk kan gaan.


Effectieve communicatie

Na een succesvolle Proof of Concept is de implementatie van de vernieuwde telefonie-omgeving en videoconference-apparatuur gestart. Inmiddels zijn twee oplossingen namelijk Cisco Collaboration end-points en Webex teams geïmplementeerd. Dit maakt het voor Houthoff medewerkers mogelijk om makkelijk met elkaar en met klanten in contact te staan, ook tijdens de coronacrisis. Denk aan online samenwerking in de vorm van het doornemen van of werken aan documenten, bellen en vergaderen. Dit kan ongeacht locatie en tijdzone. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de implementatie van de nieuwe telefonie-omgeving.


Joey van Ginkel, IT-manager bij Houthoff: “Onze oude telefonie-omgeving, had haar maximale capaciteit bereikt. Omdat onze organisatie groeit, is een schaalbare telefonie-omgeving cruciaal. Ook hadden we de wens de apparatuur voor videoconferencing te vervangen. Wij hebben Avit als partner gekozen voor de professionaliseringsslag van onze telefonie- en video-omgeving, wegens hun expertise en service. Buiten dat ze veel kennis hebben over de producten die ze implementeren, denken ze actief mee met het hele proces. Tijdens de implementatie kwamen er uitdagingen voorbij die niet direct tot de verantwoordelijkheid van Avit behoorden. Deze grepen ze met beide handen aan en kwamen met out-of-the-box oplossingen. De oplossingsgerichte werkwijze is kenmerkend voor Avit. Daarnaast nemen ze uitgebreid de tijd voor adoptie. Dit wordt door de hele organisatie gewaardeerd.”


Umut Kilicarslan, Sector Unit Manager Industrie bij Avit: “We zijn trots dat we Houthoff hebben mogen toevoegen aan ons portfolio. Naast onze kennis en expertise zijn we erg blij dat het persoonlijke aspect in samenwerking ook van doorslaggevend belang is geweest bij de keuze voor Avit. De klant centraal stellen, persoonlijk contact onderhouden en altijd de helpende hand bieden zitten in ons DNA. We gaan voor lange termijn partnerships met onze klanten, waarin we als partner graag bijdragen aan de groei van de organisatie en de ontwikkelingen op IT-gebied. We zijn blij dat deze aanpak doorslaggevend is geweest voor deze samenwerking.”


Met de professionaliseringsslag in de telefonie- en video-omgeving is Houthoff klaar voor de toekomst. Het bedrijf realiseert dankzij de Hosted Avit Collaboration Services een efficiëntieslag in online communicatie. In deze tijd is dat relevanter dan ooit.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.