AVIT GROUP BREIDT PORTFOLIO UIT

MET MANAGED SD-WAN

Managed Service Provider Avit Group start met het leveren van een Managed Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN) dienstverlening. De Managed SD-WAN-oplossing van Avit stelt organisaties met een sterke geografische spreiding in staat te profiteren van veilige, voordelige en betrouwbare internetconnectiviteit op ieder gewenst kwaliteitsniveau. Ook biedt SD-WAN mogelijkheden voor efficiënt en kosteneffectief integreren van Cloud en SaaS applicaties. Door het combineren van Managed SD-WAN met andere (managed) diensten van Avit heeft de klant één aanspreekpunt voor de complete infrastructuur. ASICS EMEAR en Epson vertrouwen al op de Managed SD-WAN dienstverlening van Avit.


VOORDELEN MANAGED SD-WAN

Organisaties die kiezen voor Managed SD-WAN profiteren niet alleen van een flexibel en modern netwerk. Ze krijgen daarnaast beschikking over een volledig beheerd, veilig en toekomstbestendig netwerk. Ook de netwerkkosten worden sterk gereduceerd. Het beheer uit handen geven stelt organisaties in staat om kosten te besparen en zich te focussen op de core business.


Jasper van ’t Wout, Chief Strategy Officer bij Avit Group: “De behoefte aan een Managed SD-WAN dienstverlening is groot. IT-professionals krijgen hiermee meer grip op hun netwerkomgeving. Niet alleen met betrekking tot SD-WAN neemt de vraag naar Managed dienstverlening toe. We bieden daarom steeds meer van onze oplossingen op deze manier aan. Ik kijk er naar uit om samen met het Avit-team nog meer organisaties te kunnen ondersteunen bij hun IT uitdagingen.”