AVIT BREIDT PARTNERSHIP MET SIGTNET UIT

VOOR OPTIMALE CONNECTIVITEIT

Signet, leverancier van connectiviteitsoplossingen, en Avit, netwerk integrator en managed service provider, breiden hun gezamenlijke activiteiten verder uit. Door de samenwerking met Signet kan Avit gebruik maken van een landelijk dekkend netwerk van hoogwaardige breedband internetdiensten. Hiermee legt Avit onder andere een stevige basis onder zijn managed Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN)-dienst. Dit stelt organisaties in staat een flexibele netwerkomgeving te realiseren die de opkomst van cloud- en SaaS-oplossingen eenvoudig faciliteert.


Vertrouwen op 24/7 beschikbaarheid

Avit realiseert voor zijn klanten een totaaloplossing op het gebied van IT door verschillende managed services te combineren. Een belangrijke component hierin is de connectiviteit. Als organisatie moet je kunnen vertrouwen op 24/7 beschikbaarheid en optimale prestaties van de internetverbindingen. Tevens wil je ontzorgd worden als het gaat om beheer en onderhoud, zodat IT-mensen zich kunnen focussen op business innovatie.


Sterke landelijke dekking

Om dit te verwezenlijken, maakte Avit tot voor kort gebruik van de diensten van verschillende leveranciers van connectivity-oplossingen. Jasper van ’t Wout, Chief Strategy Officer bij Avit Group:


We zochten naar een manier om nog efficiënter te kunnen opereren en sneller te reageren op klantwensen. Avit besloot het aantal leveranciers van connectiviteitsdiensten te reduceren en te focussen op één belangrijke partner. Daarbij waren een sterke landelijke dekking en goede prijs-kwaliteitverhouding de uitgangspunten. Signet past uitstekend in dat profiel en staat in de manier van werken heel dicht bij Avit. We hechten beide erg veel waarde aan een flexibele instelling en we gaan tot het uiterste om een oplossing op maat te realiseren voor de klant. Ik kijk er dan ook erg naar uit om de samenwerking met Signet uit te breiden.


Flexibiliteit, snelheid en performance in de netwerkomgeving

Signet maakt deel uit van team.blue, een krachtige Europese speler op het gebied van IT-oplossingen. Signet beschikt over een netwerk van zo’n 40 glasvezel-, DSL- en mobiele providers, zodat vrijwel overal in Nederland en ver daarbuiten connectivity services geleverd kunnen worden.

Quintijn Knepper, Managing Director Connectivity bij team.blue, kijkt uit naar de samenwerking met Avit.


We merken dat de vraag naar managed SD-WAN snel toeneemt. Organisaties zoeken naar mogelijkheden om flexibiliteit, snelheid en performance in de netwerkomgeving te combineren. Betrouwbare internetverbindingen zijn een essentiële component in deze propositie en wij zijn trots op het feit dat we deze uitdaging samen met Avit gaan invullen.

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.