AVIT BEHAALT ISO

9001, 27001 en 14001-CERTIFICERING

AVIT BEHAALT:

9001, 27001 EN 14001-CERTIFICERING


Net als vorig jaar heeft Avit ook dit jaar de ISO-certificaten 9001 (kwaliteitsmanagement) en 27001 (vertrouwelijkheid van informatie, dit jaar volgens de nieuwe AVG-wetgeving) behaald. Daar heeft Avit Group nog een nieuw certificaat aan toegevoegd: ISO 14001 voor milieu.


MILIEU-IMPACT IN KAART

In het kader van de ISO 14001-certificering heeft Avit een CO2-footprint gemaakt. “Verbeteren begint immers met meten. Je gaat van inzicht naar reductie naar compensatie”, zegt Robert van Zanten, binnen Avit verantwoordelijk voor de ISO-certificeringen. “We stoten het meest CO-2 uit met ons wagenpark, de vliegbewegingen en onze gebouwen. Op alle drie de terreinen nemen we nu maatregelen om onze uitstoot te verminderen, daarbij mede gebruikmakende van slimme ICT. Onze R&D-afdeling werkt daarbij nauw samen met onze partners Cisco, Microsoft en NetApp. We reduceren bijvoorbeeld het aantal kilometers door zoveel mogelijk gebruik te maken van de Cisco collaboration-oplossingen, denk aan vergaderen via video in plaats van face-to-face. We hebben de innovatieve softwareoplossingen om stroomgebruik en CO2-uitstoot te reduceren, die we initieel hebben ontwikkeld voor de hospitality sector, ook in ons eigen kantoor toegepast. En we werken volledig digitaal, we gebruiken nauwelijks nog papier.”


AVG GOED GEïMPLEMENTEERD

Van Zanten is trots op het feit dat Avit dit jaar met een optimaal resultaat door de ISO 27001 audit op het gebied van informatiebeveiliging heen is gekomen. “Dit betekent dat we in control zijn over de data die wij voor onze klanten beheren en dat we hier op een vertrouwelijke manier mee omgaan. We hebben de AVG als onderdeel van de bedrijfsvoering op optimale wijze geïmplementeerd. Ook op dat vlak maken we maximaal gebruik van alle mogelijkheden die ICT biedt, denk bijvoorbeeld aan de eigen Avit-dienst op het gebied van Identity Access & Integration Management (XIMEx).”

DEEL CONTENT

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE.