AERES SLAAT DE WEG NAAR

GROEI EN VERANDERING IN

Vianen, 10 oktober 2022 – Avit, secure managed service provider, heeft de aanbesteding Server & Storage van de groene onderwijsinstelling Aeres gewonnen. Aeres heeft de ambitie om in drie jaar over een uniforme en toekomstvaste hybride cloud-architectuur te beschikken. Avit maakt dat mogelijk door de server- en storage-omgeving te beheren, en de hybride cloud-omgeving verder in te richten, te onderhouden en ontwikkelen.

 

Aeres is de enige groene onderwijsinstelling in Nederland die onderwijs, praktijkgericht onderzoek en commerciële kennisintensieve dienstverlening op alle niveaus aanbiedt. De samenwerking tussen organisaties, professionals en studenten levert betekenisvolle oplossingen voor de toekomst op, stelt Aeres. Daarin is onderwijsinnovatie met ICT een van de belangrijke pijlers. Dankzij de ervaring, deskundigheid en flexibiliteit van Avit krijgt Aeres de ruimte om te innoveren.


GEDEELDE VISIE

Aeres vindt in Avit een partner gespecialiseerd in het inrichten van een breed palet Microsoft-oplossingen die volledig aansluit op de Avit Modern Workspace-dienstverlening. Daarnaast is Avit een expert in het ontwerpen van hybride cloud-diensten vanuit Microsoft Azure. Naast dagelijks beheer zal Avit adviseren bij de verdere vormgeving van de ICT-regie-organisatie en bijbehorende structuur en beleid. Avit en Aeres hebben de gedeelde visie dat technologie waarde moet toevoegen voor organisaties.


Marcel Martens, Sector Unit Manager Educatie bij Avit:

“Wij zijn trots op het feit dat wij onze samenwerking met Aeres mogen continueren. Avit wil hen met onze vernieuwende oplossingen bijstaan in de toekomstvaste transitie naar de cloud. Avit heeft de ambitie om onderwijsinstellingen te ondersteunen en vooruit te helpen, en om gezien te worden als dé Managed Services-partij van Nederland. Het partnerschap met Aeres is een bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen.”


William Lucassen, manager ICT bij Aeres:

“Dankzij Avit kan Aeres zich nu meer richten op innovatie, in plaats van het onderhoud van de hybride-cloud en de strategie van het IT-landschap. Met Avit hebben we een partner gevonden die 24/7 voor ons klaarstaat, en die ons met kennis en ervaring ondersteunt. De samenwerking draagt bij aan de slagvaardigheid van het regie-team. Avit is goed benaderbaar en doet altijd meer dan we vragen. Dat maakt hen de ideale partner om onze IT-ambities te realiseren, richting een krachtige, digitale toekomst.”