Veelzijdige apps

Voor Android, iOS en Windows


Het gebruik van mobile devices zoals tablets en smartphones neemt toe; zowel privé als zakelijk. Dat betekent ook dat de ontwikkeling van apps die op alle devices te gebruiken zijn steeds belangrijker wordt. Ifective kan apps voor je ontwikkelen en bouwen die optimale functionaliteit en responsiveness combineren.

WE BUILD APPS

Het beste van twee werelden


Wij combineren onze kennis en ervaring met de functionaliteit van Xamarin.

Optimale integratie

Microsoft en Xamarin hebben al langere tijd samen aan verschillende projecten gewerkt, zodat de integratie in systemen als Azure, Office 365 en de Enterprise Mobility Suite optimaal is.

Voor alle mobile devices

De developers van Ifective kunnen veelzijdige apps voor je bouwen met Android, iOS en Windows besturingssystemen. Flexibel en responsive, dus geschikt voor alle mobile devices.

De voordelen van onze apps:

 • Voor elk besturingssysteem
 • Optimaal responsive
 • Integratie in bestaande systemen
 • Ontwikkeld met Xamarin
 • Microsoft partner
 

Wat vinden onze klanten

 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.


12 september 2017

Microsoft Azure Masterclass van Ifective groot succes

‘Als je voorop loopt in innovatieve IT-technologie is het mooi als je je kennis en expertise kunt delen met collega’s. We zijn dan ook blij met de overweldigende opkomst.’ Een enthousiaste groep professionals kreeg de unieke kans om van Ifective-developers én Jan Depping van Microsoft inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen binnen Azure.
28 augustus 2017

Ifective start samenwerking met Yourhosting

Yourhosting, specialist op het gebied van hosting- en clouddiensten, gaat samenwerken met IT-dienstverlener Ifective. Ifective is specialist in het ontwikkelen van maatwerksoftwareoplossingen voor Microsoft Azure en maakt in die rol applicaties van Yourhosting-klanten geschikt voor het Azure-platform.
19 juli 2017

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!