Efficiency op basis van 'bouwblokken'


Wij zorgen voor optimale applicaties; maatwerk gebaseerd op de efficiënte accelerators (‘bouwblokken’) die we hebben ontwikkeld onder de noemer Knowledge Framework. Het beproefde resultaat van bijna 25 jaar ervaring in softwareontwikkeling!

ZO PAKKEN WIJ HET PROCES AAN

Bewezen business logic


Onze business logic bestaat uit gestandaardiseerde softwarecomponenten op basis waarvan we onze klanten de kostenaantrekkelijke combinatie van maatwerk- én standaardoplossingen kunnen bieden.

‘Search’

Een voorbeeld van zo’n softwarecomponent is de functie ‘search’. Met dit component kunnen verschillende databronnen op een slimme en efficiënte manier worden doorzocht, waarna een resultaat wordt teruggekoppeld. ‘Search’ is één van de functionele componenten waarmee we voor elke toepassing de juiste oplossing kunnen ontwikkelen.

Azure cloud compatible

Ons Knowledge Framework is compatible met de Azure cloud. Op basis daarvan kunnen we onze oplossingen naadloos integreren in bestaande softwarecomponenten uit de Azure cloud. Dat zorgt voor een flinke uitbreiding van onze mogelijkheden om standaard (Ifective & Azure) softwarecomponenten te kunnen inzetten om maatwerk voor onze klanten te maken.

Snel en effectief

Met het Knowledge Framework kunnen we binnen relatief korte tijd ‘gestandaardiseerde’ maatwerkoplossingen realiseren. We maken gebruik van al eerder ontwikkelde softwarecomponenten om vanuit de basisarchitectuur snel te kunnen starten met het arrangeren van componenten en waar nodig het toevoegen van extra functionaliteiten.

‘Business Logic’

Elke klant werkt anders. Bij de ontwikkeling van softwareoplossingen op basis van het Knowledge Framework staat ‘Business Logic’ centraal: onze specialisten zorgen dat de structuur en functionaliteit van de oplossing naadloos aansluit bij klantspecifieke werkprocessen. Bijvoorbeeld over de manier waarop de gebruikersinformatie gepresenteerd moet worden.

Phased Release

Nóg een voordeel? Snelheid. Met onze ontwikkelmethodiek ‘Phased Release’ leveren we onze software continu op in overzichtelijke, kleine stappen die direct kunnen worden getest en in productie genomen. Zo kunnen we nieuwe ideeën en complexe uitdagingen bij onze klanten razendsnel vertalen naar bruikbare, wérkende software oplossingen.

Schaalbaar én beschikbaar

Onze softwarearchitectuur is ontworpen voor maximale flexibiliteit én functionaliteit. Ook bij het uitbreiden van de functionaliteiten of het doorvoeren van wijzigingen moeten services beschikbaar zijn en blijven. Zo kunnen we onze oplossingen continu aanpassen op veranderende behoeften in de organisatie, zónder dat dat verlies aan beschikbaarheid oplevert.

De voordelen van onze applicaties

 • Bewezen effectief
 • Standaardmodules naar keuze
 • Basis voor maatwerk
 • Hoge ontwikkelsnelheid
 • Kostenaantrekkelijk
 • Optimale flexibiliteit
 

Wat vinden onze klanten

 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.


12 september 2017

Microsoft Azure Masterclass van Ifective groot succes

‘Als je voorop loopt in innovatieve IT-technologie is het mooi als je je kennis en expertise kunt delen met collega’s. We zijn dan ook blij met de overweldigende opkomst.’ Een enthousiaste groep professionals kreeg de unieke kans om van Ifective-developers én Jan Depping van Microsoft inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen binnen Azure.
28 augustus 2017

Ifective start samenwerking met Yourhosting

Yourhosting, specialist op het gebied van hosting- en clouddiensten, gaat samenwerken met IT-dienstverlener Ifective. Ifective is specialist in het ontwikkelen van maatwerksoftwareoplossingen voor Microsoft Azure en maakt in die rol applicaties van Yourhosting-klanten geschikt voor het Azure-platform.
19 juli 2017

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!