Ifective wint eerste ICT CUP en steunt ALS
19 juni 2017
Aan de slag met Microsoft Power BI Embedded
11 juli 2017

iServe: kostenaantrekkelijke software voor klantcontactcentra

iServe: kostenaantrekkelijke software voor klantcontactcentra

Een efficiënte klantenservice is essentieel in de strijd om de gunst van de consument. De capaciteit om flexibel, adequaat en oplossingsgericht te reageren op issues van klanten maakt de organisatie slagvaardig en klantvriendelijk. Softwarehuis Ifective (Microsoft Azure partner) ontwikkelde iServe: een cloudbased klantcontactsysteem waarmee organisaties de kwaliteit van hun klantenservice aanzienlijk kunnen verhogen.

Complete klantcontactoplossing

iServe is een multifunctionele klantcontactoplossing met een groot aantal oplossingsgerichte tools. De kennisbank maakt relevante casus- en klantinformatie in één oogopslag duidelijk voor medewerkers om klanten zo flexibel en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Het systeem biedt bovendien functionaliteiten zoals rapportagemogelijkheden en overzichtelijke routing van inkomende gesprekken.

Flexibele tool voor omnichannel-beheer

Het beheer van social media als onderdeel van marketingcommunicatie wordt makkelijk en overzichtelijk. iServe maakt een structurele en efficiënte omnichannel-benadering mogelijk. De mogelijkheden voor het beheer van social pages, het voeren van chatgesprekken en het monitoren van diverse social media maken Iserve tot een krachtige en flexibele tool.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

iServe biedt een nieuwe dimensie in klantcontact. Het systeem is makkelijk te implementeren in de organisatie en gebruiksvriendelijk voor medewerkers. iServe bestaat uit aparte modules die inzetbaar zijn op verschillende niveaus in de klantenservice-organisatie. Klanten bepalen zelf welke modules ze willen gebruiken. Bovendien is iServe verkrijgbaar als Software as a Service, zodat het systeem ook bijzonder kostenaantrekkelijk is.

Meer informatie over iServe is te vinden op ifective.nl/iserve.

Comments are closed.