E-commerce totaaloplossing

Jij haalt nieuwe omzet uit jouw klanten, wij doen de rest


Jij verleidt klanten met een aantrekkelijk productaanbod in de winkel en online. Jouw klanten willen 24/7 kunnen bestellen. Dat willen zij in de winkel, maar ook zeker daarbuiten, omni-channel, dat wil zeggen via mobiel, tablet of smartphone. Wij maken dit mogelijk met het platform van ecManager. Een platform dat dagelijks zijn meerwaarde bewijst bij een groeiende klantenset. Wij ondersteunen de volledige implementatie. Van het vastleggen van de customer journey en de gewenste situatie via de technische realisatie tot en met de training van gebruikers.

Zorgeloos inspelen op klantbehoeftes


De toekomst van marketing is dat je als ondernemer in de gelegenheid bent agile en zorgeloos in te spelen op -snel veranderende- klantbehoeftes en (nieuwe) mogelijkheden die in de markt ontstaan.
icons-036

Jij bent in control

Je kunt gaan rijden omdat wij de weg hebben aangelegd. Jij kunt de webshop zelf inrichten, beheren en optimaliseren. Met de aanpassingen die ecManager biedt kun je altijd snel inspelen op klantbehoeftes. Je gebruikt slimme marketing features voor conversie optimalisatie en verhoging van orderwaarde. Hiervoor heb je ons noch IT kennis nodig. Wij helpen je natuurlijk graag op weg en als je onderweg bent en vragen hebt, is dat natuurlijk altijd mogelijk.
icons-019

Altijd 1 aanspreekpunt

Ifective verzorgt alle technische voorbereidingen, zodat betaling, orderverwerking, levering en boekhouding soepel verlopen. Het is ons daarbij om het even of jouw IT-systeem in huis, gehost of in de cloud staat. Na implementatie zorgen wij ervoor dat de webshop en de mogelijkheid om nieuwe campagnes te starten altijd beschikbaar is en dat de veiligheid en snelheid voor gebruikers en klanten in orde is en blijft.
icons-017

Altijd online

Het is mogelijk om vanuit de cloud klanten te bedienen. Het voordeel voor jouw organisatie is dat de capaciteit snel en tijdelijk opgeschroefd kan worden bij een sterke toename van het aantal klanten of bestellingen. En dat er altijd een werkend systeem is, ook al valt een systeem uit. Jouw klanten kunnen blijven bestellen.
icons-012

Inzicht

Wij zorgen voor inzicht in alle touch points. Winkelaankopen, onlineaankopen, klantenservice en logistiek geven real-time inzicht in de totale kosten en opbrengen. Slimme rapportages maken het mogelijk toekomstige verkoop te optimaliseren.

De voordelen van onze e-commerce totaaloplossing

  • Jouw klant bestelt waar, wanneer en hoe hij wil
  • Eén aanspreekpunt voor implementatie én IT-integratie
  • Eenvoudig schalen naar andere markten
  • Geen IT kennis nodig
  • Voorspellen van toekomstige conversie