Business intelligence

Maak van interne en externe data bruikbare kennis


Informatie is de meest waardevolle tool in een organisatie. Hoe kun je op tactisch, strategisch en operationeel niveau de beste resultaten bereiken met de (big)data en informatiestromen in je bedrijf? Met Business Intelligence Rapportages van Ifective. Ook koppelen wij rapportages aan solutions zodat je processen volledig worden geautomatiseerd en je interne en externe data worden omgezet in bruikbare kennis!

MAAK VAN DATA BRUIKBARE KENNIS

Tactisch en strategisch voordeel


Wie data en informatiestromen in de organisatie beheerst kan waardevolle kennis snel en direct inzetten om nóg betere strategische en tactische beslissingen te nemen. En -ten opzichte van concurrenten- sneller en adequater in te spelen op ontwikkelingen in de branche.

Structuur is een succesfactor!

Een heldere en werkbare structuur in grote hoeveelheden relevante informatie is een belangrijke factor om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Hoe komen de juiste gegevens op de juiste plek? De directie heeft immers andere informatie nodig dan bijvoorbeeld de afdeling inkoop of de sales executives.

Zelflerend vermogen

Wie relevante informatie in de juiste samenhang beschikbaar heeft overziet de ontwikkelingen en kan op basis van feiten beslissingen nemen en beleid afstemmen. De geautomatiseerde data-analyse herkent patronen en legt verbanden die nieuwe, bruikbare inzichten bieden. Toekomstige ontwikkelingen tot op een werkbaar niveau kunnen voorspellen wordt realiteit met machinelearning.

Informatie beschikbaar op elk niveau

Op basis daarvan ontwikkelen onze IT-specialisten software waarmee je data en informatiestromen verzamelt, filtert, analyseert en structureert. Dat levert betrouwbare informatie op die in elke gewenste vorm snel beschikbaar kan worden gemaakt in de hele organisatie om bedrijfsprocessen te verzamelen, analyseren,visualiseren en evalueren.

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Informatieanalyse
 • Architectuur- en projectmanagement
 • Softwareontwikkeling op basis van Microsoft .NET portfolio
 • App ontwikkeling op basis van Microsoft/Xamarin portfolio
 • Testing
 

Wat vinden onze klanten

 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.


12 september 2017

Microsoft Azure Masterclass van Ifective groot succes

‘Als je voorop loopt in innovatieve IT-technologie is het mooi als je je kennis en expertise kunt delen met collega’s. We zijn dan ook blij met de overweldigende opkomst.’ Een enthousiaste groep professionals kreeg de unieke kans om van Ifective-developers én Jan Depping van Microsoft inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen binnen Azure.
28 augustus 2017

Ifective start samenwerking met Yourhosting

Yourhosting, specialist op het gebied van hosting- en clouddiensten, gaat samenwerken met IT-dienstverlener Ifective. Ifective is specialist in het ontwikkelen van maatwerksoftwareoplossingen voor Microsoft Azure en maakt in die rol applicaties van Yourhosting-klanten geschikt voor het Azure-platform.
19 juli 2017

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!