Business consultancy

Strategen met meerwaarde


De beste resultaten realiseer je op basis van doordachte strategische keuzes. Daar kunnen onze business consultants je bij helpen.

WIJ HELPEN MET DOORDACHTE STRATEGISCHE KEUZES

Business consultants


Onze ervaren business strategen weten hoe IT-oplossingen kunnen bijdragen aan jouw succes. Ze kunnen op elk niveau meepraten, analyseren processen, stellen doelen vast en komen met werkbare oplossingen!

Probleemoplossend vermogen

Software staat niet op zich, maar maakt bedrijfsprocessen overzichtelijker en efficiënter. En is daarmee een krachtige tool bij het behalen van optimale bedrijfsresultaten. Ifective business consultants kunnen zich snel inleven in jouw problematiek en komen met praktische mogelijkheden. Ze nemen de lead als de situatie er om vraagt en denken proactief mee!

Werken aan draagvlak

Soms zijn de softwarebehoeftes per afdeling verschillend. Ook dat is een factor om rekening mee te houden. Onze business consultants nemen alle procesmatige aspecten mee in hun analyse en komen tot een oplossing die aansluit bij alle belanghebbenden en gebruikers in de organisatie. Ze zorgen voor synergie en nemen de juiste stappen met het einddoel voor ogen.

Financiële onderbouwing

Ook financiële aspecten spelen een rol. Investering en rendement moeten uiteraard met elkaar in evenwicht zijn. Wij maken inzichtelijk welke aanpak het meest gunstige evenwicht oplevert. Dat wordt continu geëvalueerd om verassingen aan het eind van het project te voorkomen!

Software in dienst van business targets

Onze business consultants denken graag met je mee op strategisch niveau en analyseren hoe doordachte IT-oplossingen ook daadwerkelijk een effectieve bijdrage kunnen leveren aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Analyse & inventarisatie

Onze business consultants analyseren processen, inventariseren functionaliteiten en definiëren de bedrijfseconomische waarde die gespecialiseerde applicaties kunnen toevoegen. Ook in samenhang met andere processen.

Het beste halen uit innovatie

Wij kennen de ontwikkelingen in het vakgebied als geen ander. Met onze kennis en ervaring kunnen we IT-oplossingen baseren op de nieuwste technologie. Zo kun je beschikken over state-of-the-art software die je een flinke voorsprong geeft!

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Meedenken op strategisch niveau
 • Doelstellingen definiëren
 • Mogelijkheden inventariseren
 • Kosten en opbrengsten calculeren
 • Processen analyseren
 

Wat vinden onze klanten

  logos_testimonial-nocnsflogos_testimonial_lianderlogos_testimonial_pxclogos_testimonial_sportvisserijlogos_testimonial_asn
 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.


19 juli 2017
bg-masterclass-4

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!
11 juli 2017
ife-power-bi-overview

Aan de slag met Microsoft Power BI Embedded

Vandaag de dag wordt de vraag naar rapportages in maatwerkapplicaties steeds groter. Applicaties slaan steeds meer informatie op. De opgeslagen informatie willen we inzichtelijk maken met geavanceerde rapportages. Deze rapportages lijken vaak simpel, maar waar nodig dient de complexiteit van data zichtbaar te zijn en er moet eenvoudig 'ingezoomd' kunnen worden op data.
6 juli 2017
Blog-iserve-1024x687-2

iServe: kostenaantrekkelijke software voor klantcontactcentra

Een efficiënte klantenservice is essentieel in de strijd om de gunst van de consument. De capaciteit om flexibel, adequaat en oplossingsgericht te reageren op issues van klanten maakt de organisatie slagvaardig en klantvriendelijk. Ifective ontwikkelde iServe: een cloudbased klantcontactsysteem waarmee organisaties de kwaliteit van hun klantenservice aanzienlijk kunnen verhogen.