Business consultancy

Rapportages en advies die al je onzekerheid wegnemen


De beste resultaten realiseer je op basis van doordachte strategische keuzes. Daar kunnen onze business consultants je bij helpen.

WIJ HELPEN MET DOORDACHTE STRATEGISCHE KEUZES

Business consultancy


Onze ervaren business strategen weten hoe IT-oplossingen kunnen bijdragen aan jouw succes. Ze kunnen op elk niveau meepraten, analyseren processen, stellen doelen vast en komen met werkbare oplossingen!

Analyse & inventarisatie

Onze business consultants analyseren processen, inventariseren functionaliteiten en definiëren de bedrijfseconomische waarde die gespecialiseerde applicaties kunnen toevoegen. Ook in samenhang met andere processen.

Het beste halen uit innovatie

Wij kennen de ontwikkelingen in het vakgebied als geen ander. Met onze kennis en ervaring kunnen we IT-oplossingen baseren op de nieuwste technologie. Zo kun je beschikken over state-of-the-art software die je een flinke voorsprong geeft!

Wat kunnen wij voor je doen?

 • Meedenken op strategisch niveau
 • Doelstellingen definiëren
 • Mogelijkheden inventariseren
 • Kosten en opbrengsten calculeren
 • Processen analyseren
 

Wat vinden onze klanten

 • Voor NOC*NSF ontwikkelden we een efficiënte cloudapplicatie; een gebruiksvriendelijke subsidieportal die de federatie voor georganiseerde sport in Nederland gebruikt om subsidiegelden te verdelen onder de verschillende leden.

  Lees hier de case.


  NOC*NSF
 • Voor het klantcontactcentrum van Alliander, ontwikkelden we een effectieve SAAS-oplossing die het kennismanagementproces borgt en relevante informatie direct op de juiste plaats beschikbaar maakt.

  Lees hier de case.


  Alliander
 • Voor ons innovatieve concept ontwikkelde Ifective in samenspraak met partner Microsoft een al even innovatieve oplossing.

  Lees hier de case.


 • Ifective heeft ons administratieproces voor wedstrijden geautomatiseerd waardoor we veel efficiënter kunnen werken én de foutmarge verkleinen.

  Lees hier de case.


  Piëtte van Hoorn | Projectleider
  Sportvisserij Nederland
 • Voor de ASN Groep, een schadeherstelketen met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen, bouwden we een veelzijdige en uiterst functionele app voor de registratie van autoschade.

  Lees hier de case.


12 september 2017

Microsoft Azure Masterclass van Ifective groot succes

‘Als je voorop loopt in innovatieve IT-technologie is het mooi als je je kennis en expertise kunt delen met collega’s. We zijn dan ook blij met de overweldigende opkomst.’ Een enthousiaste groep professionals kreeg de unieke kans om van Ifective-developers én Jan Depping van Microsoft inzicht te krijgen in de laatste ontwikkelingen binnen Azure.
28 augustus 2017

Ifective start samenwerking met Yourhosting

Yourhosting, specialist op het gebied van hosting- en clouddiensten, gaat samenwerken met IT-dienstverlener Ifective. Ifective is specialist in het ontwikkelen van maatwerksoftwareoplossingen voor Microsoft Azure en maakt in die rol applicaties van Yourhosting-klanten geschikt voor het Azure-platform.
19 juli 2017

Save the date: 8 september as. | Ifective Azure Masterclass

Voor toptalenten in software development organiseert softwarehuis Ifective op vrijdag 8 september de ‘Masterclass Webapplicaties bouwen in Microsoft Azure’. Wil jij de belangrijkste principes van Microsoft Azure toevoegen aan je toolkit? Grijp dan nú je kans en schrijf je snel in!